Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 149,00 Excl. BTW € 180,29 Incl. BTW

Heckler Design Windfall Stand tafelstandaard iPad Pro 11 antraciet

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 149,00 Excl. BTW € 180,29 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Heckler Windfall® tafelstandaard voor de iPad Pro 11 antraciet is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor de iPad Pro 11 inch en heeft dus een perfecte pasvorm. 

De Windfall voor iPad Pro 11  is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat in antraciet. De iPad houder is van metaal en is voorzien van kabelgootjes met beveiliging. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

De tafelstandaard kan gebruikt worden als tablet display of als Point Of Sale (POS) systeem. Er worden meerdere bevestigingsmethoden meegeleverd: schuifbare voetjes, anti-glij voetjes en optioneel een pivot tack of pivot table met Kensington klik aansluiting. Hiermee kan de gehele standaard beveiligd worden tegen diefstal.

Een van de best doordachte en mooiste design standaards voor de iPad Pro 11.

Beschrijving

Details

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Design Stand tafelstandaard antraciet voor de iPad Pro 11 is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes met bijbehorend gereedschap. Zowel aan de voorzijde als in de voet zit een Kensington sleuf voor het monteren van een Kensington kabel voor het beveiligen van de gehele standaard. 

Indien de optioneel verkrijgbare pivot table geïnstalleerd wordt is de Stand voorzien van een Kensington Clicksafe aansluitpunt. Hier is de optioneel verkrijgbare Kensington Clicksafe kabel op aan te sluiten. Ook wordt dubbelzijdige tape meegeleverd om de pivot table vast te zetten op de ondergrond.

Tevens is de voet van de Stand iPad Pro 11 tafelstandaard voorzien van een sleuf waarmee deze aard en nagelvast aan de ondergrond vastgeschroefd kan worden. 

DESIGN

De Heckler Stand tafelstandaard is een echte design standaard die het design van de iPad Pro 11 versterkt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Stand wordt geproduceerd in de USA.

Deze iPad Pro 11 tafelstandaard kan gebruikt worden als Point Of Sale (POS) systeem of als reguliere tafelstandaard. De poorten aan de zijkant blijven beschikbaar zodat de meeste POS betaalsystemen zonder probleem gemonteerd kunnen worden. De kijkhoek is 45 graden.

In de houders aan de achterzijde lopen kabelgootjes om de stroomkabel netjes vast te zetten. 

BEVESTIGING

Er zijn verschillende bevestigingsmogelijkheden. Zodoende voldoet de standaard altijd aan de verwachtingen. Bekijk de video voor alle bevestigingsmethoden.

  • Schuifbare voetjes: er worden 4 vilten voetjes meegeleverd die aan de onderzijde geplakt worden waarmee de standaard eenvoudig verschoven kan worden.
  • Anti-glij voetjes: er worden 4 anti-glij voetjes meegeleverd waarmee de Heckler Stand op zijn plaats blijft staan.
  • Pivot table (optioneel): de pivot table is een ronde schijf waarmee de Heckler Stand rond zijn as kan roteren. De bovenzijde is voorzien van een Kensington ClickSafe aansluitpunt. De pivot table wordt geleverd met enkelzijdige tape en dubbelzijdige tape. Met deze laatste wordt hij vast aan de ondergrond geplakt.
  • Sleuf: in de voet van de standaard zit een sleuf waarmee deze met behulp van schroeven vastgezet kan worden aan de ondergrond (niet meegeleverd)
  • Pivot tack (optioneel): met behulp van een pin met borgpen door de ondergrond kan de Stand worden vastgezet. In plaats van de borgpin kan een hangslotje gebruikt worden om de tafelstandaard tegen diefstal te beveiligen.

KLEUREN

Vanaf 30 stuks is het mogelijk alternatieve kleuren te krijgen zoals groen, rood, oranje, geel, zwart of wit. Klik hier voor meer informatie. 

IN DE DOOS

  • Heckler Stand tafelstandaard
  • 4x vilten voet
  • 4x ant-glij voet
  • Veiligheids inbussleutel en schroeven

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Heckler en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer H571BG
Prijs incl.BTW € 180,29
Voorraad status Leverbaar in 5 werkdagen
Merk Heckler
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor iPad Pro 11
Gewicht 1925 gr
Materiaal Metaal + kunststof
Afmetingen voet 28,6 x 15,8 cm
Hoogte 17,3 cm
Dikte voet 3 mm
Cassette NVT
Kijkhoek 45
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Uitgebreide montage mogelijkheden
Kleur Zwart
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Handleiding
Configurator

Kijk hier verder voor MAATWERK OPLOSSINGEN zoals andere kleuren en ontwerpen voor alle merken en soorten tablets.