Winkelmand

€ 109,00 € 131,89 Inc.
Levertijd 5 werkdagen
De Heckler Windfall® tafelstandaard voor de Samsung Galaxy TAB A 10,1 (2019) zwart grijs is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Heckler Windfall® tafelstandaard voor de Samsung Galaxy TAB A 10,1 (2019) zwart grijs is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor de Samsung Galaxy TAB A 10,1 en heeft dus een perfecte pasvorm. 

De Windfall Samsung Galaxy TAB A 10,1 (2019) is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

De tafelstandaard kan gebruikt worden als tablet display of als Point Of Sale (POS) systeem. Er worden meerdere bevestigingsmethoden meegeleverd: schuifbare voetjes, anti-glij voetjes en optioneel een pivot table met Kensington klik aansluiting. Hiermee kan de gehele standaard beveiligd worden tegen diefstal.

Een van de best doordachte en mooiste design standaards voor de Samsung Galaxy TAB A 10,1 (2019).

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Windfall® tafelstandaard voor de Samsung Galaxy TAB A 10,1 (2019) zwart grijs is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes met bijbehorend gereedschap. Zowel aan de voorzijde als in de voet zit een Kensington sleuf voor het monteren van een Kensington kabel voor het beveiligen van de gehele standaard. 

Indien de optioneel verkrijgbare pivot table geïnstalleerd wordt is de Windfall® voorzien van een Kensington Clicksafe aansluitpunt. Hier is de optioneel verkrijgbare Kensington Clicksafe kabel op aan te sluiten. 

Tevens is de voet van de Windfall® tafelstandaard voorzien van een Kensington sleuf voor een kabel.

DESIGN

De Heckler Windfall® tafelstandaard is een echte design standaard die het design van de Samsung Galaxy TAB A 10,1 (2019) versterkt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Windfall wordt geproduceerd in de USA.

Deze Samsung Galaxy TAB A 10,1 (2019) tafelstandaard kan gebruikt worden als Point Of Sale (POS) systeem of als reguliere tafelstandaard. De poorten aan de zijkant blijven beschikbaar zodat de meeste POS betaalsystemen zonder probleem gemonteerd kunnen worden. De kijkhoek is 45 graden.

De kabel kan door een uitsparing vastgezet worden zodat ook deze vast zit aan de standaard.

BEVESTIGING

Er worden verschillende bevestigingsmogelijkheden meegeleverd. Bekijk de video voor alle bevestigingsmethoden.

  • Schuifbare voetjes: er worden 4 vilten voetjes meegeleverd die aan de onderzijde geplakt worden waarmee de standaard eenvoudig verschoven kan worden.
  • Anti-glij voetjes: er worden 4 anti-glij voetjes meegeleverd waarmee de Heckler Windfall® op zijn plaats blijft staan.
  • Pivot table (optioneel) : de pivot table is een ronde schijf waarmee de Heckler Windfall® rond zijn as kan roteren. De bovenzijde is voorzien van een Kensington ClickSafe aansluitpunt. De pivot table wordt geleverd met enkelzijdige tape en dubbelzijdige tape. Met deze laatste wordt hij vast aan de ondergrond geplakt.
  • Pivot tack (optioneel): met behulp van een pin met borgpen door de ondergrond wordt de Windfall® vastgezet.

IN DE DOOS

  • Heckler Windfall® tafelstandaard
  • 4x vilten voet
  • 4x ant-glij voet
  • Veiligheids inbussleutel

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Heckler en de producten.

ArtikelcodeH588X-BG
ProducttypeStandaard
Categorieën Samsung TAB A 10,1 (2018) tafelstandaards, Tafelstandaard 9-11 inch, Heckler Design tafelstandaards
Prijs (excl. btw)€ 109,00
Prijs (incl. btw)€ 131,89
BTW hoog (21%)€ 22,89
Merk Heckler
Min. bestelh. 1

Aanbevolen producten