Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 149,00 Excl. BTW € 180,29 Incl. BTW

Heckler Design Windfall Stand Tall tafelstandaard iPad 9,7 inch

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 149,00 Excl. BTW € 180,29 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Heckler Windfall® Stand Tall tafelstandaard voor de iPad Air 1 en 2 en iPad (versie 2017) is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor de iPad Air 1 en 2 en heeft dus een perfecte pasvorm. 

De Windfall voor iPad 9,7 inch is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat. De iPad houder is van metaal en is voorzien van kabelgootjes zodat ook de kabels beveiligd zijn. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

De tafelstandaard kan gebruikt worden als tablet display of als Point Of Sale (POS) systeem. Er zijn meerdere bevestigingsmethoden beschikbaar: pivot tack, pivot table of Kensington kabel. Hiermee kan de gehele standaard roteren en beveiligd worden tegen diefstal.

Een van de best doordachte en mooiste design standaards voor de iPad Air 1 of 2 en iPad (versie 2017).

Beschrijving

Details

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Windfall® Stand Tall tafelstandaard voor de iPad Air 1 en 2 en iPad (versie 2017) is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes met bijbehorend gereedschap. Door middel van de optioneel verkrijgbare Pivot Tack kan de Stand Tall vastgemaakt worden aan de ondergrond. Hiervoor dient een gat geboord te worden waar de Pivot Tack samen met de stroomkabel doorheen kan. Aan de onderzijde wordt de Pivot Tack met behulp van de meegeleverde borgpen vastgezet. Optioneel kan deze met een hangslot beveiligd worden (hangslot niet meegeleverd). De Pivot table wordt aan het oppervlakte geplakt, er hoeft niet geboord te worden.

Met behulp van de vilten glij voetjes kan de Stand Tall tafelstandaard roteren om de Pivot Tack. Indien de anti-slip voetjes gebruikt worden staat deze vast. 

DESIGN

Het minimalistische ontwerp van de Heckler Windfall® Stand Tall tafelstandaard versterkt het design van de iPad 9,7 inch. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Windfall wordt geproduceerd in de USA.

Deze iPad Air tafelstandaard kan gebruikt worden als Point Of Sale (POS) systeem of als reguliere tafelstandaard. De poorten aan de zijkant blijven beschikbaar zodat de meeste POS betaalsystemen zonder probleem gemonteerd kunnen worden. De kijkhoek is 50 graden.

Aan de achterzijde loopt een kabelgootje om de stroomkabel vast te zetten en tegen diefstal te beschermen.

Doordat er gebruik gemaakt wordt van dikker staal dan de Heckler Design Stand is de Stand Tall robuster en zwaarder en staat, ondanks zijn hoogte, stabiel.

KLEUREN

Vanaf 30 stuks is het mogelijk alternatieve kleuren te krijgen zoals groen, rood, oranje, geel, zwart of wit. Klik hier voor meer informatie. 

IN DE DOOS

  • Heckler Windfall®Stand Tall tafelstandaard
  • 4x vilten voet
  • 4x ant-glij voet
  • 4x inzetstukjes voor iPad Air2
  • Veiligheids inbussleutel

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Heckler en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer H518
Prijs incl.BTW € 180,29
Voorraad status Leverbaar in 5 werkdagen
Merk Heckler
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor iPad Air 1, 2 en Pro 9,7"
Gewicht 1814 gr
Materiaal Metaal
Afmetingen voet 27,2 x 12,7 cm
Hoogte 21,6 cm
Dikte voet 3 mm
Cassette NVT
Kijkhoek 50
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Nee
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Video

VIDEO


Configurator

Kijk hier verder voor MAATWERK OPLOSSINGEN zoals andere kleuren en ontwerpen voor alle merken en soorten tablets.

Wellicht ook interessant