Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 2.995,00 Excl. BTW € 3.623,95 Incl. BTW

HP 20 notebook managed charging cart

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 2.995,00 Excl. BTW € 3.623,95 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

De HP managed notebook charging cart is het antwoord van HP op de problematiek van het veilig opslaan, transporteren, laden en synchroniseren van notebooks, netbooks en tablets. Deze laptopkar is voorzien van 2 rijen van 10 planken voor het opslaan van 20 notebooks tot een schermgrootte van 15,6 inch. De afmeting van een compartiment is 31,5b x 43,5d x 6,1h cm. De planken zijn eenvoudig te verwijderen om meer ruimte te maken.

De laptopkar is voorzien van 4 ventilatoren voor de koeling van het notebook compartiment en nog eens 2 ventilatoren voor de koeling van het bovenste technische compartiment waar een ethernet switch en/of draadloze modem geplaatst kan worden. Aan de achterzijde bevindt zich een afsluitbaar compartiment voor het plaatsen van de USB laders/AC adapters. De laders zijn alleen bereikbaar via de achterzijde. De kar is voorzien van ethernetkabels en heeft een uitgekiend kabelmanagement systeem.

Ieder compartiment is afsluitbaar en met dezelfde sleutel te openen. Handvaten aan weerszijden, en de 4 onafhankelijk roterende wielen, maken het manoeuvreren van de laptopkar eenvoudig. De deuren zijn vrijwel volledig in de trolley te schuiven zodat deze niet in de weg zitten. De bovenkant van de notebook cart kan veilig gebruikt worden om perifere apparaten (beamer/laptop/printer) op te zetten. Aan de buitenzijde zit een stopcontact voor dit perifere apparaat.

De HP cart is voorzien van innovatieve power management technologie die ervoor zorgt dat de stoppen niet doorslaan bij het aansluiten van 20 notebooks. Een hitte sensor zorgt ervoor dat het laden gestopt wordt als het te warm wordt in de kar. Ook krijgen het externe stopcontact van de kar en de technische ruimte (controller/switch/WLAN) voorrang op het laden van de notebooks. Aan LED lampjes is af te lezen wat de status in het laadproces is.

Beschrijving

Details

AFMETINGEN

De HP 20 Managed Notebook Charging Cart is specifiek gemaakt voor 10,1" netbooks tot 15,6" notebooks. De afmeting per compartiment is 45d x 30b x 4,5h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle notebooks tot 15,6". De notebook trolley zelf is 63d x 89,5b x 106,7h cm en weegt 77 kg. Met 20 notebooks, adapters switch en WLAN weegt het geheel ongeveer 184 kg.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de aansluiting van de stroomkabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

LADEN

De notebook charging trolley van HP heeft een aparte, separaat afsluitbare, technische ruimte beschikbaar om de adapters in op te bergen. Voor iedere adapter is een opbergruimte met klittenband voor het netjes wegwerken van de kabel. De afmetingen van de iedere adapter ruimte is 17b x 6,6d x 3,8h cm.

De cart is voorzien van een innovatief en intelligent power management systeem. De externe voeding en technische ruimte (WLAN/Ethernet switch/Power Controller) krijgen voorrang. Indien er voldoende stroom voorhanden is worden de notebooks opgeladen.

Het opladen van de notebooks gaat gefaseerd en in groepen om overbelasting van het stroomnetwerk te vookomen. 7 LED's aan de bovenzijde geven de status weer van het laadproces en eventuele foutmeldingen (bv. uitschakeling laders door overhitting).

SYNCHRONISEREN

De notebook cart is voorzien van 20 ethernet (RJ-45) kabels. Door het installeren van een WLAN (max.15W) of Ethernet switch in het technische top compartiment is het mogelijk de notebooks op afstand te beheren (wake on LAN).

EENVOUDIGE BEDIENING

De deuren kunnen vrijwel volledig in de zijkanten van de cart geschoven worden zodat deze niet in de weg zitten. Voor het meegeleverde snoer van 3,5 meter is een uitsparing aan de buitenzijde waar het omheen gewikkeld kan worden.

De notebook cart is voorzien van 4 zwenkwielen die ieder afzonderlijk geremd kunnen worden. Dit in combinatie met twee handige handgrepen aan de bovenzijde maken het manoeuvreren van deze kart, ondanks zijn gewicht, eenvoudig.

De legplanken zijn voorzien van een uitsparing zodat de laptops eenvoudig te pakken zijn. Door het handige kabelmanagement systeem worden alle kabels netjes weggewerkt en is slechts een klein deel van de stroomkabel zichtbaar. Zodoende ziet het geheel er netjes en overzichtelijk uit. Mocht er meer ruimte nodig zijn dan kunnen de legplanken eenvoudig verwijderd worden.

De bovenzijde is voorzien van een opstaande rand zodat perifere apparatuur veilig neergezet kan worden. Een extern stopcontact is beschikbaar voor het aansluiten van een perifeer apparaat.

VEILIG

De notebook charging cart heeft drie afzonderlijk afsluitbare compartimenten. Ieder compartiment is met dezelfde sleutel af te sluiten. Er worden 4 sleutels meegeleverd.

In totaal 6 ventilatoren zorgen ervoor dat de gehele laptopkar goed gekoeld wordt. Mocht de temperatuur toch teveel oplopen dan zorgt een warmte sensor ervoor dat het laden van de notebooks tijdelijk gestaakt wordt totdat de temperatuur voldoende gezakt is.

Meer informatie: HP 20 Notebook Managed Charging Cart

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer QL489AA
Prijs incl.BTW € 3.623,95
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk HP
Aantal apparaten 20
Hoogte (cm) 106,7
Breedte (cm) 89,5
Diepte (cm) 63
Gewicht 77 kg
Kleur Zwart
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Nee
Configurator

Wellicht ook interessant