€ 99,00 € 119,79 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
IQmount antibacteriële vlakke wandhouder voor iPad 9,7 De IQmount vlakke wandhouder voor iPad 9,7 is gemaakt van anti-bacteriëel plastic en daarom uitermate geschikt voor gebruik … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

IQmount antibacteriële vlakke wandhouder voor iPad 9,7

De IQmount vlakke wandhouder voor iPad 9,7 is gemaakt van anti-bacteriëel plastic en daarom uitermate geschikt voor gebruik in ziekenhuizen, klinieken, praktijken en instellingen waar hygiëne voorop staat. De IQmount is door het AMC goedgekeurd met betrekking tot de hygiëne. De vlakke wandhouder is geschikt voor de iPad 9,7 2017 en 2018 (Gen.5 en Gen.6) en de iPad Air 2.

In de kunststof wandhouder is ruimte gemaakt voor de Apple PoE componenten (Lighting naar USB3 camera adapter + USB netwerk adapter). Zoedoende is het mogelijk de iPad van zowel data als stroom te voorzien via een netwerkkabel. Ideaal indien WiFi niet mogelijk is.

De vlakke wandhouder is voorzien van VESA 75x75 zodat deze, naast vlak tegen de wand, ook gebruikt kan worden op vrijwel alle beugels en beweegbare armen. Er zit een uitsparing in de wandhouder voor een hoofdtelefoon en er worden 3 kunststof knopjes meegeleverd zodat de aan-uit knop en de volume knoppen bediend kunnen worden. De kunststof voor- en achterzijde worden aan elkaar geschroefd met behulp van 12 meegeleverde veiligheidsschroeven. Het bitje wordt meegeleverd (snake eye).

Doordat de iPad 9,7 wandhouder volledig van kunststof is gemaakt is niet alleen de WiFi ontvangst optimaal maar ook het geluid. 

In de doos:

  • IQmount wall mount voor iPad 9,7
  • 3x kunststof drukknop (volume en aan-uit knop)
  • 12x veiligheidsschroef + bitje
ArtikelcodeIQMIP97
ProducttypeStandaard
Categorieën Tafelstandaard 9-11 inch, Wandhouder 9-11 inch, iPad 9,7" wandhouders, iPad Air 1/2 wandhouder, Apple beveiliging, Bouncepad wandhouders
Prijs (excl. BTW)€ 99,00
Prijs (incl. BTW)€ 119,79
BTW hoog (21%)€ 20,79
Merk Anders
Aanbevolen producten