Kensington kabel configurator

Met behulp van deze configurator doorloopt u een aantal keuzemenu's om tot de beste (Kensington) kabel beveiligingsoplossing voor uw laptops, PC's, ultrabooks, tablets, printers, monitoren of game consoles te komen. Stap voor stap leiden we u door alle mogelijke opties die er zijn, en geven daar waar noodzakelijk toelichting. 

SELECTEER HET TYPE APPARAAT

Kensington kabel oplossingen voor laptops Kensington kabel oplossingen voor Ultrabooks Kensington kabel oplossingen voor PC's Kensington kabel oplossingen voor overige apparaten Kensington kabel oplossingen voor Apple producten

Laptop - voor standaard laptops is de grootste keuze mogelijkheid aan beveiligingskabels van Kensington.

Ultrabook - dit zijn zeer dunne laptops van maximaal 23mm dik. De poorten zitten vaak zo dicht op elkaar dat een standaard kabel deze in de weg zitten. Daarnaast is de laptop zo dun dat een standaard kabel de Ultrabook optilt.

PC - vrijwel altijd voorzien van een Kensington aansluiting. Ook de monitor en randapparatuur, zoals een printer of scanner, zijn vaak voorzien van een Kensington sleuf. Deze kunnen allemaal met dezelfde kabel vastgelegd worden.

Overige - andere apparaten zoals game consoles, projectors, externe HDD's, labelprinters, monitors en dergelijken zijn vrijwel altijd voorzien van een Kensington sleuf en te beveiligen met een kabel.

Apple - buiten de iMac zijn producten van Apple nooit voorzien van een Kensington aansluiting. Er zijn een aantal producten beschikbaar om deze toch te kunnen beveiligen tegen diefstal.