€ 995,00 € 1.203,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Voor het veilig opslaan, laden en synchroniseren van tablets heeft Kensington een universele beveiligingskast ontworpen voor 10 tablets tot 12 inch. Er kunnen 3 kasten … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Voor het veilig opslaan, laden en synchroniseren van tablets heeft Kensington een universele beveiligingskast ontworpen voor 10 tablets tot 12 inch. Er kunnen 3 kasten op elkaar bevestigd worden zodat er plaats is voor 30 tablets.

De sabotage bestendige deur heeft een 3 puntssluiting en is in te schuiven zodat deze niet in de weg zit. Handige handvaten aan de zijkant maken het mogelijk de kast eenvoudig te verplaatsen. De laden zijn uitneembaar en verstelbaar zodat er verschillende maten tablets in geplaatst kunnen worden. Een ingebouwde ventilator voorkomt oververhitting tijdens het opladen. Er worden 2 sleutels meegeleverd. 

GESCHIKT VOOR 10 TABLETS TOT 12 INCH

In de Kensington beveiligingskast passen maximaal 10 tablets met hoes. De verstelbare laden maken het mogelijk tablets van verschillende diktes erin te plaatsen. De laden zijn ook volledig uitneembaar. De kast is horizontaal of verticaal te plaatsen.

Tevens blijven de tablets ook in de kast verbonden met WiFi indien dit wenselijk is. De kast wordt afgesloten met behulp van een sleutel. Er worden 2 sleutels meegeleverd. De afmetingen van de kast zijn 40 cm breed, 43 cm hoog en 35 cm diep. Er kunnen 3 kasten op elkaar geschroefd worden. 

VEILIG EN SNEL LADEN VAN 10 TABLETS

Er worden geen kabels meegeleverd. Om via de interne USB poorten de tablets te laden levert Kensington optioneel speciale korte kabels met haakse USB aansluiting om via de interne USB poorten de tablets te laden en voor een nette afwerking. De LED's bij de USB poorten geven aan of de tablet nog geladen wordt (rood) of klaar met laden is (groen). Tijdens het synchroniseren knipperen de lampjes rood/groen. Een ingebouwde ventilator zorgt voor voldoende koeling tijdens het laden.

De kast is sabotage bestendig en afsluitbaar. De deur is voorzien van een driepuntssluiting en kan in de kast geschoven worden. De beveiligingskast kan met een Kensington kabel vastgelegd worden. Ook is het mogelijk de kast aan de ondergrond vast te schroeven. Dient de kast aan de muur vastgeschroefd te worden kijk dan naar de Cubiq.

SYNCHRONISEREN

In de handleiding van de Kensington beveiligingskast voor tablets wordt beschreven hoe u de synchronisatie functie ingesteld moet worden. Door middel van een knop kunt u aangeven of de tablets gescynchroniseerd moeten worden met een laptop die via de meegeleverde USB kabel verbonden kan worden met de kast. Met behulp van een universele USB hub is het mogelijk tot 30 iPads te synchroniseren via de Apple configurator software.

Let op: het laden van de iPads vindt pas plaats nadat de synchronisatie kabel uit de kast is getrokken.

HANDLEIDING KENSINGTON CHARGE & SYNC CABINET

ArtikelcodeK67862EU
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten, Kensington laptopkasten, Kensington producten
Prijs (excl. btw)€ 995,00
Prijs (incl. btw)€ 1.203,95
BTW hoog (21%)€ 208,95
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten