Met behulp van deze configurator doorloopt u een aantal keuzemenu's om tot de beste (Kensington) kabel beveiligingsoplossing voor uw laptops, PC's, ultrabooks, tablets, printers, monitoren of game consoles te komen. Stap voor stap leiden we u door alle mogelijke opties die er zijn, en geven daar waar noodzakelijk toelichting.

Afwijkende Kensington standaard

HP en Dell zijn afgeweken van de standaard uitsparing van Kensington, het zogenaamde T-Bar security slot. Dell maakt voor een deel van de laptops gebruik van het Wedge-Shaped security slot en HP van het Nano security slot. Hierdoor heeft Kensington verschillende kabels op de markt gebracht die specifiek geschikt zijn voor deze afwijkende security slots.

Weet u niet zeker welk slot u nodig heeft en/of wilt u ook in de toekomst verzekerd zijn van een passend slot? Kies dan voor de Kensington 3 in 1 ClickSafe sloten die geleverd worden met 3 adapters (T-Bar/Wedge/Nano).

Configurator van Kensington

Om zeker te weten dat u het juiste slot kiest, heeft Kensington zelf ook een configurator ontwikkeld: KENSINGTON SLOT CONFIGURATOR

Kopieer de artikelcode en plak deze in het zoekvenster op onze website. Wordt het product (nog) niet gevonden; stuur ons dan een e-mail. Wij leveren alle producten van Kensington.

SELECTEER HET TYPE PRODUCT
Laptop_2.jpg
Ultrabook_2.jpg
PC_2.jpg
Overige_2.jpg
apple.jpg
3in1 cijfercombinatieslot.jpg
3in1 sleutelslot.jpg
Surface combinatieslot.jpg
Surface sleutelslot.jpg

Uitleg

Laptop - voor standaard laptops is de grootste keuze mogelijkheid aan beveiligingskabels van Kensington.

Ultrabook - dit zijn zeer dunne laptops van maximaal 23mm dik. De poorten zitten vaak zo dicht op elkaar dat een standaard kabel deze in de weg zitten. Daarnaast is de laptop zo dun dat een standaard kabel de Ultrabook optilt.

PC - vrijwel altijd voorzien van een Kensington aansluiting. Ook de monitor en randapparatuur, zoals een printer of scanner, zijn vaak voorzien van een Kensington sleuf. Deze kunnen allemaal met dezelfde kabel vastgelegd worden.

Overige - andere apparaten zoals game consoles, projectors, externe HDD's, labelprinters, monitors en dergelijken zijn vrijwel altijd voorzien van een Kensington sleuf en te beveiligen met een kabel.

Apple - buiten de iMac zijn producten van Apple nooit voorzien van een Kensington aansluiting. Er zijn een aantal producten beschikbaar om deze toch te kunnen beveiligen tegen diefstal.

3 in 1 - er worden 3 adapters meegeleverd zodat u altijd de juiste adapter heeft en ook in de toekomst verzekerd bent van de juiste aansluiting en u uw kabel jarenlang kunt blijven gebruiken.

MS Surface - Kensington sloten specifiek ontwikkeld voor het beveiligen van de Microsoft Surface Pro en GO modellen.