SELECTEER HET TYPE KENSINGTON AANSLUITING

U heeft in de voorgaande stap gekozen voor een sleutelbeheer oplossing voor een beveiligingskabel met slot. Hieronder kiest u het type Kensington aansluiting die voor u het meest van toepassing is.

Kensington_ClickSafe.jpg

Kensington ClickSafe™ mechanisme met anker

Het Kensington ClickSafe mechanisme bestaat uit een Kensington-veiligheidsanker en een slothoofd. Het anker wordt met behulp van een meegeleverde inbussleutel aangesloten op de Kensington-beveiligingssleuf. Deze is in vrijwel alle laptops, en veel randapparatuur, aangebracht met uitzondering van Apple producten.

De Kensington kabel met het slot kan zeer snel en eenvoudig op het anker vastgeklikt worden. Hiermee wordt het gebruikers ook erg makkelijk gemaakt om de kabel ook daadwerkelijk te gebruiken. Klik op de afbeelding hieronder voor een video hierover.

Het slothoofd kan roteren en knikken en is slechts 12,7mm dik zodat dit voor de meeste dunne, maar ook dikkere laptops geschikt is.


Kensington_MicroSaver.jpg

Kensington MicroSaver® mechanisme met T-bar

Het T-balkvergrendelingsmechanisme van Kensington wordt rechtstreeks op de Kensington-beveiligingssleuf aangebracht.

Het slothoofd kan alleen roteren om de kabel maar niet knikken en is 19mm dik. Geschikt voor grotere laptops en randapparatuur zoals printers, beamers, scanners, externe HDD's en game consoles. Klik op de afbeelding hieronder voor een video hierover.