€ 124,95 € 151,19 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Kensington electronic Laptop Locking Station K-Fob + kabel voor laptops is een mechanische beveiliging waarin de laptop wordt vastgeklemd. Er loopt een USB kabel … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Kensington electronic Laptop Locking Station K-Fob + kabel voor laptops is een mechanische beveiliging waarin de laptop wordt vastgeklemd. Er loopt een USB kabel van uw laptop naar de K-Fob locking station voor stroom. Een kastje dat gebruik maakt van een draadloos signaal wordt gebruikt om het slot te openen.

De aluminium beugel heeft een hoogwaardige afwerking en is dusdanig vormgegeven dat de poorten aan de zijkant van de laptop bereikbaar blijven.

Specifiek ontworpen voor laptops die geen Kensington sleuf hebben. De instelbare beveiligingsbeugel is geschikt voor 11 tot 15,6 inch laptops of MacBooks en wordt geleverd met een kabel voor het vastleggen van de beugel. De beugel heeft ook 1 schroefgat zodat deze aan de ondergrond bevestigd kan worden.

De breedte is variable instelbaar op de gewenste breedte. Geschikt voor vrijwel alle laptops. De bumper aan de achterzijde kan eraf gehaald worden voor dikkere laptops.

Een Master Keyed versie is beschikbaar vanaf 25 stuks. Neem hiervoor contact met ons op.

Security Display Solutions biedt, in samenwerking met Kensington, sleutelbeheer voor verschillende situaties. Bestelt u een Kensington beveiligingskabel via de website dan ontvangt u standaard een set van twee identieke sleutels of een zelf in te stellen cijferslotcombinatie. Voor particulieren is dit een prima oplossing maar voor bedrijven niet altijd de beste oplossing. Wij bieden de volgende sleutelbeheer opties voor de Kensington sloten:

Master keyed: administrator toegang met gebruikerssleutels

De IT manager of beheerder heeft toegang tot alle Kensington sloten via een Master Key en de gebruikers hebben allemaal hun eigen individuele en unieke sleutel (2 stuks). Iedere gebruiker heeft de mogelijkheid zijn of haar laptop zowel op kantoor als onderweg te beschermen tegen diefstal. De beheerder heeft een Master Key waarmee ieder slot geopend kan worden voor upgrades, verplaatsen, vervangen of in het geval van verloren sleutels.

De ideale oplossing voor het beveiligen van apparatuur tegen diefstal waarbij de gebruiker toegang nodig heeft zoals bij laptops en tablets.  

Single keyed: alleen administrator toegang

De IT manager of beheerder heeft toegang tot alle Kensington sloten via een Master Key. De beheerder heeft een Master Key waarmee ieder slot geopend kan worden voor upgrades, verplaatsen, vervangen van apparatuur of in het geval van verloren sleutels.

De ideale oplossing voor lokale beveiliging van (vaste) apparatuur tegen diefstal waarbij alleen de beheerder toegang nodig heeft.

Like keyed: administrator toegang voor iedereen

Iedereen binnen een groep, afdeling, bedrijf of laboratorium heeft identieke sleutels waarmee toegang tot apparatuur kan worden verschaft.

De ideale oplossing om diefstal door onbevoegden te voorkomen zonder aan flexibiliteit en productiviteit in te boeten.

Keyless on-site administration: combinatieslot met mastercode en individuele code

Cijfersloten met een mastercode kunnen door gebruikers voorzien worden van een eigen code. De beheerder kan iedere gebruikerscode overschrijven door gebruik te maken van de ComboGenie en de master code.

De ideale oplossing voor het beveiligen van apparatuur op locatie tegen diefstal zonder sleutels waarbij de gebruiker toegang nodig heeft zoals bij laptops en tablets.  

Keyless off-site administration: vooraf ingestelde unieke cijfercombinatie

De geleverde cijfersloten hebben een voorafingestelde cijfercombinatie die niet meer wijzigbaar is. De codes zijn allemaal uniek en alleen bekend bij de gebruiker en de administrator. Een programma voor het bijhouden van alle cijfercombinaties is via het internet toegankelijk voor de beheerder.

De ideale oplossing voor het beveiligen van apparatuur op afstand tegen diefstal zonder sleutels waarbij de gebruiker toegang nodig heeft zoals bij laptops en tablets. 

Service van Security Display Solutions

Neemt u contact met ons op voor advies wat voor uw organisatie de beste oplossing is: 024 - 641 94 74 of per e-mail:info@sediso.com

Indien gewenst registreren wij de sleutelnummers en/of master code via de Kensington on-line tools van de geleverde oplossing, zodat u altijd op ons terug kunt vallen indien er een sleutel kwijt is, personeel vertrokken is zonder de juiste informatie achter te laten of gewoon als centraal aanspreekpunt. Wij zorgen er dan voor dat er zo spoedig mogelijk een vervangende sleutel komt.

ArtikelcodeK66635EU
ProducttypeDefault
Categorieën Beugels, Apple Macbook, Apple MacBook, Kensington producten
Prijs (excl. btw)€ 124,95
Prijs (incl. btw)€ 151,19
BTW hoog (21%)€ 26,24
Merk Sediso
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten