€ 54,95 € 66,49 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Alleen te bestellen vanaf 25 stuks. Inclusief één set Master Keys. Indien er meer dan 25 nodig zijn neem dan contact met ons op. De … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Alleen te bestellen vanaf 25 stuks. Inclusief één set Master Keys. Indien er meer dan 25 nodig zijn neem dan contact met ons op.

De Kensington cijfer combinatie laptopslot met Master Key is een laptop beveiligingskabel met een lengte van 1,8 meter en is gemaakt van 5,3 mm dik koolstof versterkt staal. De gehele kabel is geplastificeerd. Het stalen slothoofd is voorzien van de Kensington T-Bar™ vergrendeling.

Deze Kensington kabel is voorzien van een cijfercombinatieslot zodat u nooit uw sleutels kwijt kunt raken. Mocht de code toch vergeten zijn dan is het mogelijk deze met de sleutel (Master Key) te openen. Het is vervolgens niet mogelijk de kabel weer in gebruik te nemen. Dit is de reden dat wij aanraden om alle codes via het Register en Retrieve systeem van Kensington te registreren.

Het beveiligingskabelslot is geschikt voor alle laptops met een Kensington sleuf. De gegalvaniseerde stalen kabel is voorzien van een lus waar de kabel doorheen gehaald wordt en om een nagelvast object wordt vastgelegd. Het cijferslot kan zelf eenvoudig ingesteld worden op een van de 10000 mogelijke combinaties. De drukknop voor de bevestiging aan de laptop kan eenvoudig bediend worden met één hand. Het combinatieslot heeft 4 wieltjes met cijfers.

ArtikelcodeK67904WW
ProducttypeKabels
Categorieën Kabels, Kensington laptop beveiliging, Kensington producten
Prijs (excl. btw)€ 54,95
Prijs (incl. btw)€ 66,49
BTW hoog (21%)€ 11,54
Minimum bestelhoeveelheid 25
Aanbevolen producten