Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 44,95 Excl. BTW € 54,39 Incl. BTW

Kensington MicroSaver laptopslot beveiligingskabel 1,8 m

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 44,95 Excl. BTW € 54,39 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Kensington MicroSaver laptopslot beveiligingskabel heeft een lengte van 1,8 meter en is gemaakt van 5,3 mm dik koolstof versterkt staal. De gehele kabel is geplastificeerd. De Kensington kabel word geleverd met 2 sleutels. Het beveiligingskabelslot is geschikt voor alle laptops met een Kensington uitsparing. De stalen kabel is voorzien van een lus waar de kabel doorheen gehaald wordt en om een nagelvast object wordt vastgelegd. 

Het Kensington slot is voorzien van de laatste technologie op het gebied van mechanische beveilging: 

  • Hidden Pin™-technologie: garandeerd dat cilindrische sloten niet kunnen worden geforceerd.
  • Tamper Evident™-technologie: u wordt gewaarschuwd dat iemand heeft geprobeerd uw apparaat te stelen
  • Anti-Shear™-technologie: beveiligt tegen geforceerde toegang
  • Zeer veilig cilindervormig, rond slot met antirotatiepennen en vandalismebestendige voorziening
  • Supersterke 1.8 meter lange en 5,3mm dikke, met koolstof versterkte stalen kabel. Van dezelfde topkwaliteit als in de luchtvaartindustrie gebruikt wordt.

MEER INFORMATIE OVER SLEUTELBEHEER (Master/Single/Like keyed)

Beschrijving

Details

Security Display Solutions biedt, in samenwerking met Kensington, sleutelbeheer voor verschillende situaties. Bestelt u een Kensington beveiligingskabel via de website dan ontvangt u standaard een set van twee identieke sleutels of een zelf in te stellen cijferslotcombinatie. Voor particulieren is dit een prima oplossing maar voor bedrijven niet altijd de beste oplossing. Wij bieden de volgende sleutelbeheer opties voor de Kensington sloten:

 

Master keyed: administrator toegang met gebruikerssleutels

Kensington sleuteloplossing

De IT manager of beheerder heeft toegang tot alle Kensington sloten via een Master Key en de gebruikers hebben allemaal hun eigen individuele en unieke sleutel (2 stuks). Iedere gebruiker heeft de mogelijkheid zijn of haar laptop zowel op kantoor als onderweg te beschermen tegen diefstal. De beheerder heeft een Master Key waarmee ieder slot geopend kan worden voor upgrades, verplaatsen, vervangen of in het geval van verloren sleutels.

De ideale oplossing voor het beveiligen van apparatuur tegen diefstal waarbij de gebruiker toegang nodig heeft zoals bij laptops en tablets.   

 

Single keyed: alleen administrator toegang

Kensington sleutel oplossingen

De IT manager of beheerder heeft toegang tot alle Kensington sloten via een Master Key. De beheerder heeft een Master Key waarmee ieder slot geopend kan worden voor upgrades, verplaatsen, vervangen van apparatuur of in het geval van verloren sleutels.

De ideale oplossing voor lokale beveiliging van (vaste) apparatuur tegen diefstal waarbij alleen de beheerder toegang nodig heeft.


 

Like keyed: administrator toegang voor iedereen

Kensington sleutel oplossingen

Iedereen binnen een groep, afdeling, bedrijf of laboratorium heeft identieke sleutels waarmee toegang tot apparatuur kan worden verschaft.

De ideale oplossing om diefstal door onbevoegden te voorkomen zonder aan flexibiliteit en productiviteit in te boeten.


  

Keyless on-site administration: combinatieslot met mastercode en individuele code

Kensington sleutel oplossingen

Cijfersloten met een mastercode kunnen door gebruikers voorzien worden van een eigen code. De beheerder kan iedere gebruikerscode overschrijven door gebruik te maken van de ComboGenie en de master code.

De ideale oplossing voor het beveiligen van apparatuur op locatie tegen diefstal zonder sleutels waarbij de gebruiker toegang nodig heeft zoals bij laptops en tablets.  

 

 

Keyless off-site administration: vooraf ingestelde unieke cijfercombinatie

Kensington sleutel oplossingen

De geleverde cijfersloten hebben een voorafingestelde cijfercombinatie die niet meer wijzigbaar is. De codes zijn allemaal uniek en alleen bekend bij de gebruiker en de administrator. Een programma voor het bijhouden van alle cijfercombinaties is via het internet toegankelijk voor de beheerder.

De ideale oplossing voor het beveiligen van apparatuur op afstand tegen diefstal zonder sleutels waarbij de gebruiker toegang nodig heeft zoals bij laptops en tablets. 


Service van Security Display Solutions

Neemt u contact met ons op voor advies wat voor uw organisatie de beste oplossing is: 024 - 641 94 74 of per e-mail:info@sediso.com

Indien gewenst registreren wij de sleutelnummers en/of master code via de Kensington on-line tools van de geleverde oplossing, zodat u altijd op ons terug kunt vallen indien er een sleutel kwijt is, personeel vertrokken is zonder de juiste informatie achter te laten of gewoon als centraal aanspreekpunt. Wij zorgen er dan voor dat er zo spoedig mogelijk een vervangende sleutel komt.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer 64020
Prijs incl.BTW € 54,39
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Kensington
Gewicht NVT
Garantie 2 jaar carry-in
Kabel lengte 1,8 m
Kabel dikte 5,3 mm
Type slot Kensington sleutel
Bijzonderheden Sleutelbeheer mogelijk
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze Sediso Sediso Configurator om het juiste type slot te kiezen.


Gebruik de Kensington Security Slot Guide om het juiste slot bij uw apparaat te kiezen.

Wellicht ook interessant