Winkelmand

€ 29,00 € 35,09 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Waar het Kensington Portable Combination Laptop Lock (Kensington draagbaar combinatie laptopslot) zich in onderscheid is dat het slot een gedraaide kabel heeft en dus makkelijk … Lees meer

Waar het Kensington Portable Combination Laptop Lock (Kensington draagbaar combinatie laptopslot) zich in onderscheid is dat het slot een gedraaide kabel heeft en dus makkelijk mee te nemen is. Daarnaast is het nooit mogelijk de sleutels te verliezen met een cijfer combinatie slot.

Het Kensington draagbaar combinatie laptopslot met beveiligingskabel heeft een lengte van 1,8 meter als het volledig wordt uitgetrokken en is gemaakt van 3,5 mm dik staal. De gehele kabel is geplastificeerd. De Kensington kabel word geleverd met een combinatieslot zodat u nooit uw sleutels kwijt kunt raken. Het beveiligingskabelslot is geschikt voor alle laptops met een Kensington sleuf. De gegalvaniseerde stalen kabel is voorzien van een lus waar de kabel doorheen gehaald wordt en om een nagelvast object wordt vastgelegd.

Het cijferslot kan zelf eenvoudig ingesteld worden op een van de 10000 mogelijke combinaties. De drukknop voor de bevestiging aan de laptop kan eenvoudig bediend worden met één hand. Het combinatieslot heeft 4 wieltjes met cijfers. Uiteraard kunt u zelf uw code instellen.

ArtikelcodeK64670EU
ProducttypeKabels
Categorieën Kabels, Kensington laptop beveiliging, Kensington producten
Prijs (excl. btw)€ 29,00
Prijs (incl. btw)€ 35,09
BTW hoog (21%)€ 6,09
Minimum bestelhoeveelheid 1
Gewicht (kg) 1,0

Aanbevolen producten