€ 49,95 € 60,44 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Alleen verkrijgbaar vanaf 25 stuks met een vaste, onveranderbare, vooraf ingestelde code. Ieder slot heeft een uniek serienummer waarmee de unieke cijfercombinatie via het Register … Lees meer

Alleen verkrijgbaar vanaf 25 stuks met een vaste, onveranderbare, vooraf ingestelde code. Ieder slot heeft een uniek serienummer waarmee de unieke cijfercombinatie via het Register & Retrieve-programma van Kensington teruggevonden kan worden. Zodoende wordt het beheer eenvoudiger en kunnen vergeten codes altijd achterhaald worden.

Het Kensington cijfer combinatie laptopslot met beveiligingskabel heeft een lengte van 1,8 meter en is gemaakt van 4,4 mm dik koolstof versterkt staal. De gehele kabel is geplastificeerd. De Kensington kabel word geleverd met een combinatieslot zodat u nooit uw sleutels kwijt kunt raken. Het beveiligingskabelslot is geschikt voor alle laptops met een Kensington sleuf. De gegalvaniseerde stalen kabel is voorzien van een lus waar de kabel doorheen gehaald wordt en om een nagelvast object wordt vastgelegd.

De drukknop voor de bevestiging aan de laptop kan eenvoudig bediend worden met één hand. Het combinatieslot heeft 4 wieltjes met cijfers.

ArtikelcodeK64674EU
ProducttypeKabels
Categorieën Kabels, Kensington laptop beveiliging, Kensington producten
Prijs (excl. btw)€ 49,95
Prijs (incl. btw)€ 60,44
BTW hoog (21%)€ 10,49
Minimum bestelhoeveelheid 25
Aanbevolen producten