Kensington Lexicon

Meer informatie over gepatenteerde begrippen en technologiën van de Kensington producten. Het is zinvol uzelf eerst bekend te maken met veelvuldig gehanteerde begrippen die Kensington hanteert bij de opbouw en uitleg van de verschillende beveiligingsproducten die zij voeren.

Kensington ClickSafe mechanismeKensington ClickSafetm mechanisme

Het Kensington ClickSafe mechanisme bestaat uit een Kensington-veiligheidsanker en een slothoofd. Het anker wordt met behulp van een meegeleverde inbussleutel aangesloten op de Kensington-beveiligingssleuf. Deze is in vrijwel alle laptops, en veel randapparatuur, aangebracht met uitzondering van Apple producten. 

De Kensington kabel met het slot kan zeer snel en eenvoudig op het anker vastgeklikt worden. Hiermee wordt het gebruikers ook erg makkelijk gemaakt om de kabel ook daadwerkelijk te gebruiken.

Het slothoofd kan roteren en knikken en is slechts 12,7mm dik zodat dit voor de meeste dunne laptops geschikt is. 
 
 

Kensington MicroSaver mechanismeKensington MicroSaver® mechanisme met T-bar

Het T-balkvergrendelingsmechanisme van Kensington wordt rechtstreeks op de Kensington-beveiligingssleuf aangebracht. 

Het slothoofd kan alleen roteren om de kabel maar niet knikken en is 19mm dik. Geschikt voor grotere laptops en randapparatuur zoals printers, beamers, scanners, externe HDD's en game consoles. 

 


Kensington MicroSaver mechanismeKensington Ultra kabels

De standaard Kensington kabeldikte varieert tussen de 4,4mm en 5,5mm. De ULTRA kabels zijn 10mm dik en hebben een koolstof versterkte kern. 

 

 


Kensington Sleutelbeheer oplossingenKensington sleutelbeheer oplossingen

We hebben alle informatie over de sleutelbeheer oplossingen op een aparte pagina gezet: SLEUTELBEHEER


 


Kensington Register and RetrieveKensington online Register & Retrieve service

 

De Kensington Onlineservice Register & Retrieve™ is gratis en gebruikt u voor het registreren en ophalen van (sleutel)codes en voor het vervangen van kwijtgeraakte sleutels.