Bedrijfspagina LapCabby

Het volledige assortiment LapCabby  producten: LapCabby producten

Bedrijfsprofiel LapCabby

LapCabby is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets, laptops, Chromebooks en netbooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LapCabby producten zijn ontwikkeld in Engeland en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Security Display Solutions is dealer voor de Benelux van de LapCabby producten. Wij doen rechtstreeks zaken met LapCabby. Indien u specifieke vragen heeft neemt u dan contact op met Security Display Solutions op 024 - 641 94 74.

Producten van LapCabby

De producten van LapCabby zijn van hoge kwaliteit en alleen de beste materialen worden gebruikt. De karren worden gebruiksklaar en zeer compleet geleverd.

Het assortiment bestaat uit:

Tabletkarren

Tabletkasten

Laptopkarren

Laptopkasten

Video over LapCabby

Opties

Vrijwel alle LapCabby karren en kasten zijn in 5 kleuren te verkrijgen: oranje, blauw, paars, groen (lime) en antraciet (charcoal). 

Overige producten

Naast karren voor tablets en laptops heeft LapCabby ook een aantal kasten en lockers in het assortiment.

Mocht u ondanks bovenstaande uitleg nog vragen hebben, of wilt u een offerte, neemt u dan contact met ons op via 024 - 641 94 74 of info@sediso.com.

Website

De website van LapCabby : http://www.LapCabby.com/en

LapCabby op Youtube : https://www.youtube.com/lapcabby

Contactgegevens LapCabby

  • LapCabby/Monarch
  • Unit 2, Nottingham Airport
  • Tollerton Lane, Nottingham NG12 4GA
  • United Kingdom
  • Tel.+44 (0)115 982 1771
  • Mail askus@lapcabby.com

Security Display Solutions en LapCabby

Security Display Solutions is dealer van de LapCabby producten. Wij voeren het volledige assortiment. Onze website werkt met opties voor ieder artikel zodat niet voor ieder afzonderlijke combinatie een nieuw artikel aangemaakt is. U configureert zodoende de meest geschikte tabletkar met alle opties. Zo houdt u het overzicht en maakt u de beste keuze. Het grootste assortiment LapCabby tabletkarren, tabletkasten, laptopkarren en lockers tegen concurrerende prijzen.

Het volledige assortiment LapCabby producten: LapCabby producten

Logo van LapCabby

Enkele producten van LapCabby

LapCabby tabletkarLapCabby tabletkarLapCabby tabletkarLapCabby tabletkar