Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.349,00 Excl. BTW € 1.632,29 Incl. BTW

LapCabby 20V en 32V MINI laptop Chromebook tablet kar

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.349,00 Excl. BTW € 1.632,29 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De LapCabby MINI series is specifiek ontwikkeld om veel apparaten in een zo'n klein mogelijke kar op te slaan. Worden deze gebruikt voor laptops dan kunnen er maar 10 respectievelijk 16 in de kar. Wordt deze voor tablets of Chromebooks gebruikt dan moeten er 2 stuks in een verticale houder geplaatst worden.

Belangrijkste punten van de LapCabby 20V MINI en 32V MINI voor laptops of Chromebooks:

 • Geschikt voor 10/16 laptops tot 19 inch of 20/32 Chromebooks of tablets .
 • Verticale stand van de laptops of Chromebooks.
 • Voorzien van 2/4 stuks uitschuifbare laden.
 • Voorzien van een intelligent energie management systeem.
 • Afgesloten separaat vak voor het opbergen van de AC adapters.
 • Passieve ventilatiesysteem gaat oververhitting tegen.
 • Voorzien van handige grepen verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 • Hoeken voorzien van schok absorberende bumpers.
 • Grote stabiele wielen met slot functie.
 • 2 punts sluitmechanisme voor veilige opslag.
 • Innovatief kabel management systeem.
 • Geen uitstekende delen en sleutelslot aan bovenzijde.
Beschrijving

Details

DOORDACHT DESIGN

De LapCabby 20V/32V MINI is geschikt voor het veilig opslaan en laden van 10/16 latops tot 19 inch of 20/32 Chromebooks of tablets. De V staat voor verticaal dat wil zeggen dat de laptops of Chromebooks verticaal geplaatst worden. Bij het gebruik van Chromebooks of tablets dienen er 2 stuks per vak geplaatst te worden.

Het frame is gemaakt van gelast staal. Er staan 5/10 apparaten op één uitschuifbare plank. De afmetingen van het verticale compartiment is B44 x D456 x H342 mm. De 20V MINI kar zelf is B616 x D703 x H1115 mm. De 32V MINI kar is B1015 x D703 x H1115 mm. De deurhendels zijn geïntegreerd en er zijn geen uitstekende delen.

De grote handels aan de bovenzijde maken het eenvoudig de kar te verplaatsen. Bumpers op de hoeken van de kar zorgen voor schokabsorptie. De grote en extra sterke gelaagde wielen zorgen voor geluidloos transport en maximaal trillingsvrij transport.

De handgrepen, deurhendels en ventilatieroosters zijn in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar; blauw, groen, oranje, paars en donkergrijs.

EFFICIËNT LADEN

De LapCabby 20V is voorzien van een intelligent laadsysteem. Dit zorgt ervoor dat de stroom uitgeschakeld wordt zodra alle apparaten geladen zijn. Daarnaast schakelt het systeem zichzelf uit in geval van oververhitting. Ook worden de apparaten gefaseerd geladen, met enkele seconden pauze, zodat er geen overbelasting van het stroomnetwerk optreedt. Er zit een timer op waarmee zelf een laadprogramma ingesteld kan worden. De stekker aan de buitenzijde is voorzien van een "struikelvrije" aansluiting.

De kast is zo ontworpen dat er optimaal gebruik gemaakt wordt van passieve ventilatie. Dit wil zeggen dat er geen extra ventilatoren in de kast zitten zodat het laden snel en geruisloos plaats kan vinden.

KABELMANAGEMENT

De AC laders van de laptops of Chromebooks worden opgeslagen in de aparte ruimte aan de achterzijde van de LapCabby 20V/32V MINI. De afmeting van een AC laderruimte is B90 x D41 x H342 mm. Het compartiment is te openen via een verborgen handel.

Via deze ruimte aan de achterzijde is het mogelijk de kabels netjes te organiseren zodat de aansluiting dicht bij de laptop/Chromebook zit en er geen overbodige kabel zichtbaar is. De kabel zelf kan op ieder plank worden vastgezet met behulp van meerdere kunststof kabelclips.

VEILIG EN COMPLEET

Laptops, Chromebooks en tablets zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal en beschadiging met de LapCabby 20V/32V MINI. Het sleutelslot zit aan de bovenzijde van de kar zodat de kans op het afbreken van de sleutel minimaal is. De deuren worden op twee punten vergerendeld. De kar wordt compleet geleverd dus er kan, na het inrichten, direct gebruik van gemaakt worden.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer LAPVXXMINI
Prijs incl.BTW € 1.632,29
Voorraad status Leverbaar in 3 weken
Merk LapCabby
Aantal apparaten 20
Hoogte (cm) 112
Breedte (cm) 102
Diepte (cm) 70
Gewicht Nee
Kleur Meerdere kleuren
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 2 jaar on-site
Bijzonderheden Geschikt voor alle laptops en Chromebooks tot 19 inch
Video


Handleiding
Configurator

Wellicht ook interessant