€ 995,00 € 1.203,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
De belangrijkste punten van de LapCabby LYTE tablet USB kast: Geschikt voor het opslaan en laden van 10, 20 of 30 tablets of andere apparaten … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De belangrijkste punten van de LapCabby LYTE tablet USB kast:

  • Geschikt voor het opslaan en laden van 10, 20 of 30 tablets of andere apparaten tot 11 inch
  • Vakken afsluitbaar middels één deur met sleutelslot
  • Kan of op of onder een bureau worden geplaatst
  • Separaat afsluitbaar vak voor ingebouwde USB lader en kabels 
  • Intelligente USB A (10W) of A+C lader (10W/30W) detecteert type apparaat en zorgt voor optimaal laden
  • Gaten met cableclips en klitteband voor het vastzetten en inkorten van kabels
  • Kant en klaar geleverd met 5 jaar garantie
  • Passieve luchtcirculatie dus fluisterstil

VEILIG

De LapCabby LYTE 10, 20 of 30 tablet USB kast is voorzien van een vak met horizontale metalen planken dat afgesloten kan worden middels een deur met sleutelslot. 

Daarnaast heeft de LYTE kast een separaat afsluitbaar vak met sleutelslot voor de ingebouwde USB lader en kabels van de apparaten. Een gat tussen het laadcompartiment en ieder opslagcompartiment is voorzien van klitteband en cable clips waarmee de kabel vastgezet kan worden. Zodoende kunnen er nooit kabels of laders verdwijnen en is het gedeelte met elektriciteit beveiligd.

De kast is specifiek voor gezondheidsinstellingen getest op het eenvoudig schoonmaken om infecties en bacteriegroei tegen te gaan. De kast is UL/CE (EN 60950-1/A12:2011) getest.

LADEN

De ingebouwde intelligente USB A (10W) of A+C (10W/30W) lader detecteert het type apparaat en stemt het laadvermogen daar op af. Zodra het apparaat volledig geladen is gaat de lader over in druppelladen. Voor ieder compartiment is een eigen USB poort beschikbaar. in het separate laadcompartiment. Via ventilatieroosters aan de bovenkant en zijkant is er voldoende passieve ventilatie om overhitting te voorkomen. Er wordt een 1,8m lang stroomsnoer meegeleverd.

AFMETINGEN

De LapCabby LYTE is een uiterst compacte kast die optimaal ingezet kan worden waar de ruimte beperkt is. De afmetingen van een compartiment zijn B23 x D305 x H30 mm. Dit is voldoende voor vrijwel alle smartphones met of zonder beschermhoes. De deur gaat 270 graden open zodat er een volledig vrije toegang mogelijk is.

De LapCabby LYTE tablet USB kast heeft de afmetingen B325 x D540 x H360 mm (H660 mm voor kast 20 en H960 mm voor kast 30). De kast is voorzien van anti-glij voetjes die geen strepen geven. De kast is gemaakt van geperst en gelamineerd hout. Handvaten zijn geïntegreerd in de deurtjes zodat er geen uitstekende delen zijn die kunnen afbreken.

De kast kan alleen op een bureau geplaatst worden.

ArtikelcodeLYTXXSDTABUSB
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten, LapCabby
Prijs (excl. BTW)€ 995,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.203,95
BTW hoog (21%)€ 208,95
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten