€ 650,00 € 786,50 Inc.
Leverbaar in 3 weken
De belangrijkste punten van de LapCabby LYTE 16 Mobile Phone USB kast: Geschikt voor het opslaan en laden van 16 smartphones of andere apparaten tot … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De belangrijkste punten van de LapCabby LYTE 16 Mobile Phone USB kast:

  • Geschikt voor het opslaan en laden van 16 smartphones of andere apparaten tot 7 inch
  • 16 vakken afsluitbaar middels één deur met sleutelslot
  • Kan aan de wand gehangen worden of op een bureau geplaatst
  • Separaat afsluitbaar vak voor USB lader en kabels (niet inbegrepen)
  • Intelligente USB lader (2,1A) detecteert type apparaat en zorgt voor optimaal laden
  • Gaten met cableclips voor het vastzetten en inkorten van kabels
  • Kant en klaar geleverd met 5 jaar garantie
  • Passieve luchtcirculatie dus fluisterstil

VEILIG

De LapCabby LYTE 16 Mobile Phone USB kast is voorzien van een vak met 16 horizontale metalen planken die afgesloten kan worden middels een deur met sleutelslot. 

Daarnaast heeft de LYTE kast een separaat afsluitbaar vak met sleutelslot voor de ingebouwde USB lader en kabels van de apparaten. Een gat tussen het laadcompartiment en ieder opslagcompartiment is voorzien van klitteband en cable clips waarmee de kabel vastgezet kan worden. Zodoende kunnen er nooit kabels of laders verdwijnen en is het gedeelte met elektriciteit beveiligd.

De kast is specifiek voor gezondheidsinstellingen getest op het eenvoudig schoonmaken om infecties en bacteriegroei tegen te gaan. De kast is UL/CE (EN 60950-1/A12:2011) getest.

LADEN

De ingebouwde intelligente 16 poorts USB lader detecteert het type apparaat en stemt het laadvermogen daar op af. Zodra het apparaat volledig geladen is gaat de lader over in druppelladen. Voor ieder compartiment is een eigen USB poort beschikbaar. Via ventilatieroosters aan de bovenkant en zijkant is er voldoende passieve ventilatie om overhitting te voorkomen. Er wordt een 1,8m lang stroomsnoer meegeleverd.

AFMETINGEN

De LapCabby LYTE 16 is een uiterst compacte kast die optimaal ingezet kan worden waar de ruimte beperkt is. De afmetingen van een compartiment zijn B245 x D110 x H30 mm. Dit is voldoende voor vrijwel alle smartphones met of zonder beschermhoes. De deur gaat 270 graden open zodat er een volledig vrije toegang mogelijk is.

De LapCabby LYTE 16 Mobile Phone USB kast heeft de afmetingen B380 x D233 x H557 mm.De kast is voorzien van anti-glij voetjes die geen strepen geven. De kast is gemaakt van geperst en gelamineerd hout. Handvaten zijn geïntegreerd in de deurtjes zodat er geen uitstekende delen zijn die kunnen afbreken.

De kast kan aan de wand gehangen worden of op een bureau geplaatst worden. Montage materialen worden meegeleverd.

ArtikelcodeLYT16WDMPUSBBL
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Kasten en lockers, LapCabby
Prijs (excl. btw)€ 650,00
Prijs (incl. btw)€ 786,50
BTW hoog (21%)€ 136,50
Minimum bestelhoeveelheid 1

Aanbevolen producten