Het assortiment LEBA producten: LEBA producten

Bedrijfsprofiel LEBA

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze laptopkarren zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU. De producten van Leba worden geproduceerd in een ISO9001 omgeving en voldoen aan de EN 60950-1 (Veiligheid van IT apparatuur) en de BS 6396 normen (Electrische systemen in apparatuur in een onderwijsomgeving). 

Security Display Solutions is dealer voor de Benelux van de LEBA producten. Wij doen rechtstreeks zaken met LEBA Innovation. Indien u specifieke vragen heeft neemt u dan contact op met Security Display Solutions op 024 - 641 94 74.

Waarin onderscheid LEBA zich

In de LEBA tablet-en laptopkarren (NoteCart Classic en Supreme) liggen de tablets en laptops vlak op planken. Het grootste verschil tussen de Leba NoteCart Classic lijn en de NoteCart Supreme lijn is dat de Classic lijn vaste planken heeft en de Supreme lijn werkt met uitschuifbare lades. Daarnaast is de bovenzijde van de Supreme lijn voorzien van opstaande randen en rubberen mat, geschikt voor het plaatsen van een projector, printer of laptop. 

De laptopkarren, tabletkarren (NoteCart) en lockers (NoteLocker) zijn voorzien van stopcontacten voor het plaatsen van laders. De tabletkast (NoteBox) en tablet trolleys (NoteCase) zijn voorzien van een USB synchronisatie en/of laad mogelijkheid.

Mocht u een tabletkar willen voorzien van een Cambrionix synchronisatie en/of laadmogelijkheid dan levert LEBA hiervoor de NoteSync2 (laden en synchroniseren van 16 tablets), NoteSync Lite U15 (laden en synchroniseren van 15 tablets) of de NoteCharge Lite 16 (laden van 16 tablets). Deze kunnen in de kar gemonteerd worden. Neemt u contact op indien u hier gebruik van wilt maken. Het is wel veel goedkoper om 16 stuks 2,1A USB laders te gebruiken die u zelf in de stopcontacten steekt, ook als deze nog aangeschaft moeten worden. 

LEBA assortiment

Het LEBA product assortiment is zeer breed en als u op de LEBA website kijkt ziet u al snel door de bomen het bos niet meer. Wij hebben de belangrijkste en meest geschikte producten voor de Nederlandse markt overzichtelijk in ons assortiment opgenomen. Mocht u toch een oplossing nodig hebben die niet op onze website staat neemt u dan contact met ons op want in principe kunnen we alle LEBA producten leveren in de samenstelling zoals u dat wenst. Ons assortiment bestaat uit:

Tabletkarren

Laptopkarren

NoteCase

Tablet trolleys

Tabletkasten

NoteLocker

Tablet Lockers

 

Video over LEBA

 

Opties

LEBA biedt tevens een aantal op opties:

- Draagzakken voor 5 tablets die geplaatst kan worden in de NoteBox Flex

- NoteSecure: een beugel om de tablet- of laptopkar aan de muur te verankeren.

- Timer: voor het programmeren van het laden van groepen tablets voor een langere levensduur

Overige producten

Naast karren, trolleys, kasten en lockers voor tablets en laptopkarren en lockers heeft LEBA ook diverse "ruggedized" tablet beschermhoezen in het assortiment, specifiek voor het onderwijs.

Mocht u ondanks bovenstaande uitleg nog vragen hebben, of wilt u een offerte, neemt u dan contact met ons op via 024 - 641 94 74 of info@sediso.com.

Website

De website van LEBA: http://leba-innovation.com/

LEBA op Youtube : https://www.youtube.com/LEBA

Contactgegevens LEBA

  • Leba Innovation A/S
  • Gisselfeldvej 12A
  • 4690 Haslev
  • Denemarken
  • Tel: +45 70 250 580

Security Display Solutions en LEBA

Security Display Solutions is dealer van de LEBA producten. Wij hebben een selectie gemaakt van de meest geschikte producten voor de Nederlandse markt. Desalniettemin kunnen we het volledige assortiment van LEBA leveren. Op onze website is er vaak maar één artikel aangemaakt voor artikelen die veel op elkaar lijken. Bij de opties kiest u dan het voor u meest geschikte type. Zo houdt u het overzicht en maakt u de beste keuze. Het grootste assortiment LEBA tabletkarren, tabletkasten, laptopkarren en lockers tegen concurrerende prijzen. Bel ons voor advies op 024 - 641 9474

Het assortiment LEBA producten: LEBA producten

Logo van LEBA