€ 425,00 € 514,25 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers, … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers, kasten en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze kasten zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets en laptops in de zakelijke en leer omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet. LEBA heeft in de vorm van de NoteBox 5 de oplossing.

De Leba NoteBox 5 tablet kast wordt geleverd met 5 stopcontacten of de LEBA NoteCharge 5 met USB A of C waarmee 5 tablets tegelijkertijd geladen kunnen worden. De vakken zijn 36d x 26,5h x 2b cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets inclusief beschermhoes. 

De kasten kunnen aan de wand gehangen worden of gestapeld. De afmetingen van de kast zijn 33,5h x 30b x 39d cm.

VEILIG

De LEBA NoteBox 5 is van plaatstaal gemaakt. De deur heeft een sleutelslot en wordt door middel van een tweepuntssluiting veilig afgesloten. 

De stopcontacten of NoteCharge 5 USB A/C laders zitten in een separaat afgesloten compartiment aan de zijkant. Via een kabelmanagement systeem worden de kabels naar voren geleid zodat ze eenvoudig en snel aangesloten kunnen worden op de tablets. De montage is zodanig dat de kabels er niet uitgehaald kunnen worden.

LADEN

De LEBA NoteBox 5 is verkrijgbaar in 3 versies:

  • USB A laadmodule om 5 tablets tegelijkertijd met 2,1A te kunnen laden (12W)
  • USB C laadmodule om 5 tablets tegelijkertijd met 2,1A te kunnen laden (12W)
  • 5 stopcontacten; te gebruiken i.c.m. eigen USB laders of AC Adapters

AFMETINGEN

De NoteBox 5 wordt geleverd met stalen beugels die zelf in de kast geklikt kunnen worden. Zodoende is er de flexibiliteit om verschillende diktes van tablets in op te slaan (verschillende covers of type tablet). Standaard is de afmeting tussen 2 beugels 26,5h x 36d x 20b mm. De gehele kast heeft de afmetingen 33,5h x 30b x 39d cm. Het gewicht is 9 kg. 

De stalen deuren kunnen tot 270 graden geopend worden. Met behulp van optioneel verkrijgbare wandsteunen kan de NoteBox 5 aan de muur gehangen worden. 

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment.

Artikelcode10000188/189/420
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten, Leba kasten
Prijs (excl. BTW)€ 425,00
Prijs (incl. BTW)€ 514,25
BTW hoog (21%)€ 89,25
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten