€ 825,00 € 998,25 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers, … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers, kasten en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze kasten zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets en laptops in de zakelijke en leer omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet. LEBA heeft in de vorm van de NoteBox Flex 16 de oplossing.

De Leba NoteBox Flex 16 tablet kast wordt geleverd met 16 stopcontacten of de LEBA NoteCharge 10+6 waarmee 16 tablets tegelijkertijd geladen kunnen worden. De vakken zijn 31d x 28,5h x 3b cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets inclusief beschermhoes. 

De kasten kunnen aan de muur gehangen worden of gestapeld op de grond. De afmetingen van de kast zijn 32h x 58b x 46d cm. 

VEILIG

De LEBA NoteBox is van plaatstaal gemaakt. De deur heeft een sleutelslot en wordt door middel van een tweepuntssluiting veilig afgesloten. 

De stopcontacten of NoteCharge 10+6 USB laders zitten in een separaat afgesloten compartiment aan de achterzijde. Via een kabelmanagement systeem worden de kabels naar voren geleid zodat ze eenvoudig en snel aangesloten kunnen worden op de tablets. De montage is zodanig dat de kabels er niet uitgehaald kunnen worden.

LADEN

De LEBA NoteBox Flex is verkrijgbaar in 2 versies:

- LEBA NoteCharge Lite 10+6 USB laadmodule om 16 tablets tegelijkertijd met 2,1A te kunnen laden.

- 16 stopcontacten te gebruiken i.c.m.eigen USB laders of AC Adapters

AFMETINGEN

De NoteBox wordt geleverd met stalen beugels die zelf in de kast geklikt kunnen worden. Zodoende is er de flexibiliteit om verschillende diktes van tablets in op te slaan (verschillende covers of type tablet). De afmetingen per compartiment zijn 31d x 28,5h x 3b cm. De gehele kast heeft de afmetingen 32h x 58b x 46d cm. Het gewicht is 13 kg. 

De stalen deuren kunnen tot 270 graden geopend worden. Met behulp van optioneel verkrijgbare wandsteunen kan de NoteBox aan de muur gehangen worden. Met behulp van optioneel verkrijgbare rubberen pootjes kunnen ze gestapeld worden.

Ook geschikt voor tablets in een Kidscover.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment.

ArtikelcodeLNBF16
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten, Leba kasten
Prijs (excl. BTW)€ 825,00
Prijs (incl. BTW)€ 998,25
BTW hoog (21%)€ 173,25
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten