Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.695,00 Excl. BTW € 2.050,95 Incl. BTW

LEBA NoteCart Classic Switch+UTP 12-16-24-32

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.695,00 Excl. BTW € 2.050,95 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze laptopkarren zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

De NoteCart Classic lijn is specifiek ontwikkeld voor laptops. Er is een versie voor 12, 16, 24 en 32 laptops. De schapmaat van de NoteCart Classic 12 en 16 is 53,5b x 38d x 6h cm. De schapmaat voor de NoteCart Classic 24 en 32 is 78,5b x 50d x 6h cm. Bij deze laatste liggen er 2 laptops naast elkaar op een schap. 

De NoteCart Classic is voorzien van 1 ventilator voor de koeling van het notebook compartiment. De elektra is verwerkt aan de achterzijde en bereikbaar via een apart afsluitbaar compartiment. Daarnaast zit hier ook de (door u aan te leveren, 19"rack mountable) ingebouwde switch en loopt er een UTP kabel naar ieder schap.

Een timer en muurbeugel om de kar in vast te zetten zijn optioneel verkrijgbaar. Handvaten aan weerszijden, en de 4 onafhankelijk roterende en gelagerde wielen, maken het manoeuvreren van de laptopkar eenvoudig. 2 van de wielen zijn op de rem te zetten.

De Leba NoteCart is voorzien van intelligente power management technologie die ervoor zorgt dat de stoppen niet doorslaan bij het aansluiten van de laptops.

Beschrijving

Details

Het grootste verschil tussen de Leba NoteCart Classic lijn en de NoteCart Supreme lijn is dat de Classic lijn vaste planken heeft en de Supreme lijn werkt met uitschuifbare lades. Daarnaast is de bovenzijde van de Supreme lijn voorzien van opstaande randen en rubberen mat, geschikt voor het plaatsen van een projector, printer of laptop. 

De NoteCart Classic lijn is ontwikkeld in samenwerking met onderwijsinstellingen. Deze lijn voorziet in de 3 basisbehoeften te weten opslag, laden en transporteren van laptops tot 15,7" op scholen. Dit is in het design uitgewerkt in de vorm van de duwstangen, wielen, vorm en gewicht zodat het manoeuvreren met de NoteCart eenvoudig is. 

Deze versie van de NoteCart Classic lijn is voorzien van een (door u aan te leveren) ingebouwde switch (geschikt voor 19" rack) en UTP bekabeling naar ieder schap zodat de laptops gesynchroniseerd kunnen worden.

OPSLAG 

De Leba NoteCart Classic is in 4 varianten verkrijgbaar afhankelijk van het aantal laptops dat opgeslagen kan worden:

  • NoteCart Classic 12 voor 12 laptops met afmetingen 108h x 64,5b x 66,5d cm en 55 kg zwaar
  • NoteCart Classic 16 voor 16 laptops met afmetingen 138,5h x 64,5b x 66,5d cm en 65 kg zwaar
  • NoteCart Classic 24 voor 24 laptops met afmetingen 108h x 89,5b x 66,5d cm en 80 kg zwaar
  • NoteCart Classic 32 voor 32 laptops met afmetingen 138,5h x 89,5b x 66,5d cm en 90 kg zwaar

De afmetingen van het laptopvak:

  • NoteCart Classic 12 en 16 met afmetingen 53,5b x 38d x 6h cm (1x laptop per plank; laptop met lange kant naar voren)
  • NoteCart Classic 24 en 32 met afmetingen 78,5b x 50d x 6h cm (2x laptop per plank; laptop met korte kant naar voren)

LADEN

De laptops worden geladen met behulp van de eigen adapters van de laptops. Deze worden in een separaat toegankelijk compartiment geplaatst. De adapters worden aangesloten op de aanwezige stopcontacten. De kabels worden naar de laptops geleidt en vastgezet met kabelclips. Een fan zorgt ervoor dat er voldoende koeling plaatsvindt zodat de temperatuur in de kar niet te hoog oploopt.

Een timer is optioneel verkrijgbaar. Deze zorgt voor het optimaal laden van de laptops en een optimale levensduur van de laptop batterij. De timer is voor iedere dag van de week te programmeren. De timer wordt geadviseerd indien u gebruik gaat maken van laptops die zichzelf niet uitschakelen nadat de batterij volledig is geladen.

TRANSPORTEREN

De Leba NoteCart Classic is voorzien van 4 gelagerde en roterende wielen waarvan er 2 van een rem zijn voorzien. Dit in combinatie met de duwstangen aan weerszijden van de laptopkar maken het verplaatsen en manoeuvreren eenvoudig en snel. De laptops liggen vlak op de planken hetgeen de veiligste manier is om laptops te vervoeren.

In het geval van meerdere laptopkarren is het mogelijk iedere kar te voorzien van een eigen kleurcode in de vorm van een gekleurde ring rondom het slot.

VEILIG

De NoteCart Classic is standaard voorzien van een veilige slot met meerpunts sluitsysteem. Optioneel verkrijgbaar is de NoteSecure; een metalen beugel die met keilbouten in een muur wordt bevestigd. De NoteCart Classic wordt met de deuren in de beugel naar de muurkant geplaatst. 2 bouten worden in de zijkant van de kar geschoven en afgesloten met behulp van een sleutelslot. Zodoende kan de laptopkar niet met inhoud en al gestolen worden.

De NoteCart Classic is voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermt de laptops tegen spanningspieken. Ook wordt de stroomtoevoer geregeld zodat het stroomnetwerk van de school niet overbelast raakt.

De producten van Leba worden geproduceerd in een ISO9001 omgeving en voldoen aan de EN 60950-1 (Veiligheid van IT apparatuur) en de BS 6396 (Electrische systemen in apparatuur in een onderwijsomgeving) normen.

MEER INFORMATIE

Folder van LEBA NoteCart Classic 12

Folder van LEBA NoteCart Classic 16

Folder van LEBA NoteCart Classic 24

Folder van LEBA NoteCart Classic 32

Meer informatie over LEBA en de producten

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer 100000-SW
Prijs incl.BTW € 2.050,95
Voorraad status Leverbaar in 10-12 werkdagen
Merk LEBA
Aantal apparaten 32
Hoogte (cm) 108 / 138,5
Breedte (cm) 64,5 / 89,5
Diepte (cm) 66,5
Gewicht 55 / 65 / 80 / 90 kg
Kleur Zwart
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden met Switch en ingebouwde UTP bekabeling
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Wellicht ook interessant