Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 995,00 Excl. BTW € 1.203,95 Incl. BTW

LEBA NoteCart Flex Snappet 7 inch

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 995,00 Excl. BTW € 1.203,95 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze laptopkarren zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

De NoteCart Flex Snappet is specifiek ontwikkeld voor de 7 inch Snappet tablets inclusief hoes. De kar heeft 2 planken met schapverdelers waarvan de breedte zelf in te stellen is. Er kunnen 12 stuks 7 inch Snappet tablets per plank verticaal opgeborgen worden dus in totaal 24 stuks. De schappen zijn voldoende diep om zelfs twee 7 inch Snappet tablets per schapverdeler te plaatsen. Zodoende is het mogelijk zelfs 48 stuks Snappet tablets op te bergen.

De elektra is verwerkt aan de achterzijde en bereikbaar via een apart afsluitbaar compartiment. Hier is voldoende ruimte voor 1 of 2 Snappet centrale laders of een combinatie van 1 centrale lader en maximaal 16 individuele Snappet laders zodat maximaal 46 Snappet 7 inch tablets geladen kunnen worden.

Een timer en muurbeugel om de kar in vast te zetten zijn optioneel verkrijgbaar. Handvaten aan weerszijden, en de 4 onafhankelijk roterende en gelagerde wielen, maken het manoeuvreren van de laptopkar eenvoudig. 2 van de wielen zijn op de rem te zetten.

Beschrijving

Details

De NoteCart Flex Snappet is ontwikkeld in samenwerking met LEBA en voorziet in de 3 basisbehoeften te weten opslag, laden en transporteren van 7 inch Snappet tablets inclusief hoes op scholen. Dit is in het design uitgewerkt in de vorm van de duwstangen, wielen, vorm en gewicht zodat het manoeuvreren met de NoteCart Flex Snappet eenvoudig is.

OPSLAG 

De Leba NoteCart Flex Snappet is voorzien van 2 planken waarop verdelers aangebracht worden. De onderlinge afstand is zelf te bepalen maar voor de Snappet 7 inch tablet kunnen er 12 per plank verticaal geplaatst worden. In totaal dus 24 stuks.

Indien gewenst is er voldoende ruimte aanwezig om 2 stuks 7 inch Snappet tablet per verdeler te plaatsen. Zodoende kunnen er in totaal tot wel 48 stuks Snappet tablets geplaatst worden. 

LADEN

Normaliter worden de Snappet tablets geleverd met de Snappet centrale lader waarmee 30 Snappet tablets tegelijkertijd geladen kunnen worden. Aan de achterzijde van de kar bevindt zich het separaat toegankelijke elektrische compartiment. Hier is voldoende ruimte om de Snappet centrale lader te plaatsen en optioneel 1 of 2 stekkerdozen van 8 stopcontacten. Zodoende kunnen maximaal 30 + 16 = 46 stuks 7 inch Snappet tablets gelijkertijd geladen worden.

Indien er geen Snappet centrale lader gebruikt wordt is het mogelijk gebruik te maken van maximaal 32 stopcontacten om 32 stuks Snappet 7 inch tablets te laden. Uiteraard is het ook mogelijk te kiezen voor 24 stopcontacten.

TRANSPORTEREN

De Leba NoteCart Flex Snappet is voorzien van 4 gelagerde en roterende wielen waarvan er 2 van een rem zijn voorzien. Dit in combinatie met de duwstangen aan weerszijden van de laptopkar maken het verplaatsen en manoeuvreren eenvoudig en snel. De laptops liggen vlak op de planken hetgeen de veiligste manier is om laptops te vervoeren.

VEILIG

De NoteCart Flex Snappet is standaard voorzien van een veilige slot met meerpunts sluitsysteem. Optioneel verkrijgbaar is de NoteSecure; twee metalen beugels die met keilbouten in een muur worden bevestigd. De NoteCart Flex Snappet wordt met de deuren in de beugel naar de muurkant geplaatst. 2 bouten worden in de zijkant van de kar geschoven en afgesloten met behulp van een sleutelslot. Zodoende kan de kar niet met inhoud en al gestolen worden.

De NoteCart Flex Snappet is voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermt de laptops tegen spanningspieken. Ook wordt de stroomtoevoer geregeld zodat het stroomnetwerk van de school niet overbelast raakt.

De producten van Leba worden geproduceerd in een ISO9001 omgeving en voldoen aan de EN 60950-1 (Veiligheid van IT apparatuur) en de BS 6396 (Electrische systemen in apparatuur in een onderwijsomgeving) normen.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over LEBA en de producten

Wij nemen u graag mee naar de showroom in Heteren om de Leba NoteCart Flex Snappet te bekijken.

Bij afname van meerdere karren is korting mogelijk.

Voor de 10 inch Snappet tablets hebben we de NoteCart Snappet ontwikkeld.


Specificaties

Specificatie

Artikelnummer 10000045-SN
Prijs incl.BTW € 1.203,95
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk LEBA
Aantal apparaten 24
Hoogte (cm) 84
Breedte (cm) 70
Diepte (cm) 60
Gewicht 45
Kleur Zwart
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Specifiek voor de Snappet 7 inch tablets
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator