€ 1.125,00 € 1.361,25 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze laptopkarren zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

De NoteCart NEXT is verkrijgbaar in wit en zwart en heeft 2 planken met ieder 16 schapverdelers geschikt voor tablets, Chromebooks en laptops tot 15,6 inch. De ruimte tussen twee verdelers is 2,7 cm. De tablets of Chromebooks worden per plank verticaal opgeborgen. De maximale afmeting is 43 x 30 cm.

De elektra is verwerkt aan de achterzijde en bereikbaar via een apart afsluitbaar compartiment. Hier is voldoende ruimte voor maximaal 32 adapters. 

Een wandbeugel om de kar in vast te zetten is optioneel verkrijgbaar. Handvaten aan weerszijden, en de 4 onafhankelijk roterende en gelagerde wielen, maken het manoeuvreren van de laptopkar eenvoudig.

De NoteCart NEXT is geschikt voor tablets, Chromebooks en laptops tot 15 inch. De NEXT voorziet in de 3 basisbehoeften te weten opslag, laden en transporteren van tablets en/of Chromebooks op scholen. Dit is in het design uitgewerkt in de vorm van de duwstangen, wielen, vorm en gewicht zodat het manoeuvreren met de NoteCart NEXT eenvoudig is.

OPSLAG 

De Leba NoteCart NEXT is voorzien van 2 planken waarop ieder 16 stuks schapverdelers aangebracht zijn. De onderlinge afstand is 2,7 cm. De breedte van de plank is 43 cm en de maximale hoogte is 30 cm.

LADEN

Aan de achterzijde van de kar bevindt zich het separaat toegankelijke elektrische compartiment. Hier is voldoende ruimte om maximaal 32 adapters op te bergen. De kabels worden naar het tablet en/of laptop compartiment gebracht, en worden zodanig aangebracht dat de kabels niet gestolen kunnen worden.

Het totaal maximale wattage van het hoofdpaneel is 3680W en voorziet sequentieel 4 groepen van ieder 9 aansluitingen op met een tussenpauze van 3 seconden om overbelasting te voorkomen. De kar wordt passief geventileerd.

De groene aan-uit knop van de kar zit aan de buitenzijde. De blauwe knop is gekoppeld aan een vrij contact aan de binnenzijde zodat een ander apparaat zoals een router aan/uit geschakeld kan worden.

TRANSPORTEREN

De Leba NoteCart NEXT is voorzien van 4 gelagerde en roterende wielen met zacht rubberen coating. Dit in combinatie met de duwstangen aan weerszijden van de laptopkar maken het verplaatsen en manoeuvreren eenvoudig en snel.

De kar zelf weegt 58 kg en heeft de afmetingen: D65,2 x B70,3 (88,3 incl.handles) x H85,2 cm.

VEILIG

De NoteCart NEXT is standaard voorzien van een veilige slot met 3-punt sluitsysteem. Optioneel verkrijgbaar is de NoteSecure; twee metalen beugels die met keilbouten in een muur worden bevestigd. De NoteCart NEXT wordt met de deuren in de beugel naar de muurkant geplaatst. 2 bouten worden in de zijkant van de kar geschoven en afgesloten met behulp van een sleutelslot. Zodoende kan de laptopkar niet met inhoud en al gestolen worden.

De producten van Leba worden geproduceerd in een ISO9001 omgeving en voldoen aan de EN 60950-1 (Veiligheid van IT apparatuur) en de BS 6396 (Electrische systemen in apparatuur in een onderwijsomgeving) normen.

MEER INFORMATIE

Wij nemen u graag mee naar de showroom in Heteren om de Leba NoteCart NEXT te bekijken.

Bij afname van meerdere karren is korting mogelijk.

Artikelcode10000209
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Laptopkarren, Leba laptopkarren
Prijs (excl. BTW)€ 1.125,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.361,25
BTW hoog (21%)€ 236,25
Minimum bestelhoeveelheid 1