Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.849,00 Excl. BTW € 2.237,29 Incl. BTW

LEBA NoteCart 10 inch Snappet 30 en 40

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.849,00 Excl. BTW € 2.237,29 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze laptopkarren zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

De NoteCart Snappet 30 en 40 zijn specifiek ontwikkeld voor de 10 inch Snappet tablets inclusief keyboard hoes en de Snappet centrale oplader. De schapmaat van de NoteCart Snappet met vaste planken is 53b x 39d. De NoteCart Snappet is voorzien van 1 ventilator voor de koeling van het compartiment. 

Een timer en muurbeugel, om de laptopkar te beveiligen, zijn optioneel verkrijgbaar. Handvaten aan weerszijden, en de 4 onafhankelijk roterende en gelagerde wielen, maken het manoeuvreren van de Snappet kar eenvoudig. Twee van de wielen zijn op de rem te zetten.

De Leba NoteCart Snappet 30 en 40 zijn voorzien van intelligente power management technologie die ervoor zorgt dat de stoppen niet doorslaan bij het aansluiten van de kar op het stopcontact.

Voor de 7 inch Snappet tablets hebben we de NoteCart Flex Snappet ontwikkeld.

Beschrijving

Details

De NoteCart Snappet 30 of 40 is verkrijgbaar met 3 of 4 vaste planken waar de 10 inch Snappet tablets inclusief keyboard hoes verticaal in geplaatst worden. De 10 inch Snappet past exact tussen twee verdelers.

De Leba NoteCart Snappet is ontwikkeld in samenwerking met Security Display Solutions om scholen die de Snappet onderwijsmethode gebruiken van een oplossing te voorzien. De NoteCart Snappet voorziet in de 3 basisbehoeften te weten opslag, laden en transporteren van de 10 inch Snappet tablets inclusief keyboardhoes op scholen. 

OPSLAG 

De Leba NoteCart Snappet is in 2 varianten verkrijgbaar:

  • NoteCart Snappet 30 met 3 vaste planken voor 30 Snappet tablets en/of andere apparaten tot 14 inch. De afmetingen zijn 132h x 79b x 62d cm en de kar weegt 94 kg.
  • NoteCart Snappet 40 met 4 vaste planken voor 40 Snappet tablets en/of andere apparaten tot 14 inch. De afmetingen zijn 132h x 79b x 62d cm en de kar weegt 98,4 kg.

De schapmaat van de NoteCart Snappet met vaste planken is 53b x 39d en voorzien van verdelers.

De bovenkant van de laptopkar is voorzien van een rand en rubberen mat zodat deze geschikt is voor het plaatsen van een projector, printer, laptop of ander accessoire.

LADEN

Indien de Snappet tablets geleverd zijn met de Snappet centrale oplader dan kan deze eenvoudig in de achterzijde van de kar geplaatst worden. Hier rust deze op een metalen plankje en kan met behulp van een schroef vastgezet worden aan de achterwand.

Een speciale verloopkabel wordt meegeleverd om de Snappet centrale oplader aan te sluiten op de centrale stroomvoorziening van de NoteCart Snappet. Optioneel is het mogelijk een extra blok van 16 stopcontacten te monteren voor zowel de NoteCart Snappet 30 en 40. In de Snappet 40 kar zitten er al 16 extra stopcontacten voor de 10 Snappet tablets die individueel geladen dienen te worden. 

De kar kan belast worden met 16A en 3600 Watt. Een fan zorgt ervoor dat er voldoende koeling plaatsvindt zodat de temperatuur in de kar niet te hoog oploopt. Uitermate geschikt voor de Snappet centrale lader en/of losse adapters/laders.

Een timer is optioneel verkrijgbaar. Deze zorgt voor het optimaal laden van de apparatuur en een optimale levensduur van de batterij. De timer is voor iedere dag van de week te programmeren. De timer wordt geadviseerd indien u gebruik gaat maken van apparaten die zichzelf niet uitschakelen nadat de batterij volledig is geladen.

TRANSPORTEREN

De Leba NoteCart Snappet 30 en 40 is voorzien van 4 gelagerde en roterende wielen waarvan er 2 van een rem zijn voorzien. Dit in combinatie met de duwstangen aan weerszijden van de laptopkar maken het verplaatsen en manoeuvreren eenvoudig en snel. De kar heeft afgeronde hoeken voor de veiligheid.

VEILIG

De NoteCart Snappet is standaard voorzien van een veilige slot met meerpunts sluitsysteem. Optioneel verkrijgbaar is de NoteSecure; twee metalen beugels die met keilbouten in een muur wordt bevestigd. De NoteCart Snappet wordt met de zijkanten in de beugel en met de deur naar de muurkant geplaatst. 2 bouten worden in de zijkant van de kar geschoven en afgesloten met behulp van een sleutelslot. Zodoende kan de kar niet met inhoud en al gestolen worden.

De NoteCart Snappet 30 en 40 zijn voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermen de apparatuur tegen spanningspieken. Ook wordt de stroomtoevoer geregeld zodat het stroomnetwerk van de school niet overbelast raakt.

De producten van Leba worden geproduceerd in een ISO9001 omgeving en voldoen aan de EN 60950-1 (Veiligheid van IT apparatuur) en de BS 6396 (Electrische systemen in apparatuur in een onderwijsomgeving) normen.

MEER INFORMATIE EN SHOWROOM

Meer informatie over LEBA en de producten

Wij nemen u graag mee naar de showroom in Heteren om de Leba NoteCart Snappet te bekijken.

Bij afname van meerdere karren is korting mogelijk.

Voor de 7 inch Snappet tablets hebben we de NoteCart Flex Snappet ontwikkeld.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer 1000001XX-SN
Prijs incl.BTW € 2.237,29
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk LEBA
Aantal apparaten 30
Hoogte (cm) 132
Breedte (cm) 79
Diepte (cm) 62
Gewicht 94 KG
Kleur Zwart
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Ook verkrijgbaar voor 40 Snappet
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator