€ 2.675,00 € 3.236,75 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers … Lees meer
Om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze laptopkarren zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

De NoteCart UniFit 16 is specifiek ontwikkeld voor laptops en Chromebooks vanaf 13 tot en met 17 inch. De schapmaat van de NoteCart UniFit met vaste planken is 54b x 39d x 5,5h cm en uitschuifbare planken 48,9b x 39d x 5,5h cm. De NoteCart UniFit is voorzien van 1 ventilator voor de koeling van het notebook compartiment. 

Een timer en muurbeugel om de laptopkar in vast te zetten zijn optioneel verkrijgbaar. Handvaten aan weerszijden, en de 4 onafhankelijk roterende en gelagerde wielen, maken het manoeuvreren van de laptopkar eenvoudig. 2 van de wielen zijn op de rem te zetten.

De Leba NoteCart UniFit 16 is voorzien van intelligente power management technologie die ervoor zorgt dat de stoppen niet doorslaan bij het aansluiten van de kar op het stopcontact.

De NoteCart Unifit 16 is verkrijgbaar met 16 vaste planken of met 16 uitschuifbare lades. De planken zijn groot genoeg om vrijwel alle soorten laptops op te slaan tot 17 inch. Deze versie is specifiek ontwikkeld voor laptops groter dan 13 inch vanwege de aanwezige ruimte op één plank.

De NoteCart UniFit lijn is ontwikkeld in samenwerking met onderwijsinstellingen. Deze lijn voorziet in de 3 basisbehoeften te weten opslag, laden en transporteren van laptops op scholen. 

OPSLAG 

De Leba NoteCart UniFit is in 2 varianten verkrijgbaar:

  • NoteCart UniFit 16 met vaste planken voor 16 laptops vanaf 13 inch met afmetingen 132h x 79b x 62d cm en 89 kg zwaar
  • NoteCart UniFit 16 met uitschuifbare planken voor 16 laptops vanaf 13 inch met afmetingen 132h x 79b x 62d cm en 98,4 kg zwaar

De schapmaat van de NoteCart UniFit met vaste planken is 53b x 39d x 5,5h cm en de versie met uitschuifbare planken 48,9b x 39d x 5,5h cm. De uitschuifbare planken kunnen uitgeschoven tot 12 kg belast worden.

De bovenkant van de laptopkar is voorzien van een rand en rubberen mat zodat deze geschikt is voor het plaatsen van een projector, printer, laptop of ander accessoire.

LADEN

De laptops worden geladen met behulp van de eigen adapters van de laptops. Deze worden op separaat toegankelijke plankjes geplaatst achter de vakken via een apart toegankelijke deur met cilinderslot aan de achterzijde. De adapters worden aangesloten op de aanwezige stopcontacten. De laadkabels worden naar de laptops geleidt. De kar kan belast worden met 10A en 2300 Watt. Een fan zorgt ervoor dat er voldoende koeling plaatsvindt zodat de temperatuur in de kar niet te hoog oploopt.

Een timer is optioneel verkrijgbaar. Deze zorgt voor het optimaal laden van de laptops en een optimale levensduur van de laptop batterij. De timer is voor iedere dag van de week te programmeren. De timer wordt geadviseerd indien u gebruik gaat maken van laptops die zichzelf niet uitschakelen nadat de batterij volledig is geladen.

TRANSPORTEREN

De Leba NoteCart UniFit is voorzien van 4 gelagerde en roterende wielen waarvan er 2 van een rem zijn voorzien. Dit in combinatie met de duwstangen aan weerszijden van de laptopkar maken het verplaatsen en manoeuvreren eenvoudig en snel. De laptops liggen vlak op de planken hetgeen de veiligste manier is om laptops te vervoeren. De kar is voorzien van afgeronde hoeken voor de veiligheid.

VEILIG

De NoteCart UniFit is standaard voorzien van een veilige slot met meerpunts sluitsysteem. Optioneel verkrijgbaar is de NoteSecure; een metalen beugel die met keilbouten in een muur wordt bevestigd. De NoteCart UniFit wordt met de deuren in de beugel naar de muurkant geplaatst. 2 bouten worden in de zijkant van de kar geschoven en afgesloten met behulp van een sleutelslot. Zodoende kan de laptopkar niet met inhoud en al gestolen worden.

De NoteCart UniFit 16 is voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermt de laptops tegen spanningspieken. Ook wordt de stroomtoevoer geregeld zodat het stroomnetwerk van de school niet overbelast raakt.

De producten van Leba worden geproduceerd in een ISO9001 omgeving en voldoen aan de EN 60950-1 (Veiligheid van IT apparatuur) en de BS 6396 (Electrische systemen in apparatuur in een onderwijsomgeving) normen.

Artikelcode10000160
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Laptopkarren, Leba laptopkarren
Prijs (excl. btw)€ 2.675,00
Prijs (incl. btw)€ 3.236,75
BTW hoog (21%)€ 561,75
Minimum bestelhoeveelheid 1

Aanbevolen producten