€ 1.475,00 € 1.784,75 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze laptopkarren zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

De NoteCart UniFit 30 verticaal is ontwikkeld voor laptops en Chromebooks tot maximaal 13,3 inch. In deze kar worden de apparaten verticaal opgeslagen. De ruimte per apparaat is 25b x 390d x 290h cm. De NoteCart UniFit is voorzien van 1 ventilator voor de koeling van het notebook compartiment. 

Een timer en muurbeugel om de laptopkar in vast te zetten zijn optioneel verkrijgbaar. Handvaten aan weerszijden, en de 4 onafhankelijk roterende en gelagerde wielen, maken het manoeuvreren van de laptopkar eenvoudig. 2 van de wielen zijn op de rem te zetten.

De Leba NoteCart UniFit 30 verticaal is voorzien van intelligente power management technologie die ervoor zorgt dat de stoppen niet doorslaan bij het aansluiten van de kar op het stopcontact.

In de NoteCart Unifit 30 worden de apparaten verticaal opgeslagen in metalen rekken of foam blokken. Deze versie is specifiek ontwikkeld voor laptops en Chromebooks kleiner dan 13,3 inch of een combinatie hiervan. Er zijn altijd voldoende aansluitingen aanwezig (30x).

De NoteCart UniFit lijn is ontwikkeld in samenwerking met onderwijsinstellingen. Deze lijn voorziet in de 3 basisbehoeften te weten opslag, laden en transporteren van laptops op scholen. 

OPSLAG 

De NoteCart UniFit 30 met verticale opslag voor 30 Chromebooks tot maximaal 13,3 inch heeft de afmetingen 132,5h x 80,5b x 62,5d cm en is 76 kg zwaar. De ruimte voor het opslaan van een apparaat is 25b x 39d x 27h cm.

LADEN

De tablets of Chromebooks worden geladen met behulp van de eigen adapters. Deze worden op separaat toegankelijke plankjes geplaatst achter de vakken via een apart toegankelijke deur met cilinderslot aan de achterzijde. De adapters worden aangesloten op de 2x16 aanwezige stopcontacten. De laadkabels worden naar de tablets en/of Chromebooks geleidt. Een fan zorgt ervoor dat er voldoende koeling plaatsvindt zodat de temperatuur in de kar niet te hoog oploopt.

Een timer is optioneel verkrijgbaar. Deze zorgt voor het optimaal laden van de apparatuur en een optimale levensduur van de batterij. De timer is voor iedere dag van de week te programmeren. De timer wordt geadviseerd indien u gebruik gaat maken van apparaten die zichzelf niet uitschakelen nadat de batterij volledig is geladen.

TRANSPORTEREN

De Leba NoteCart UniFit 30 is voorzien van 4 gelagerde en roterende wielen waarvan er 2 van een rem zijn voorzien. Dit in combinatie met de duwstangen aan weerszijden van de laptopkar maken het verplaatsen en manoeuvreren eenvoudig en snel. De kar heeft afgeronde hoeken voor de veiligheid.

In het geval van meerdere karren is het mogelijk iedere kar te voorzien van een eigen kleurcode in de vorm van een gekleurde ring rondom het slot.

VEILIG

De NoteCart UniFit is standaard voorzien van een veilige slot met meerpunts sluitsysteem. Optioneel verkrijgbaar is de NoteSecure; een metalen beugel die met keilbouten in een muur wordt bevestigd. De NoteCart UniFit wordt met de deuren in de beugel naar de muurkant geplaatst. 2 bouten worden in de zijkant van de kar geschoven en afgesloten met behulp van een sleutelslot. Zodoende kan de laptopkar niet met inhoud en al gestolen worden.

De NoteCart UniFit 30 is voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermt de apparatuur tegen spanningspieken. Ook wordt de stroomtoevoer geregeld zodat het stroomnetwerk van de school niet overbelast raakt.

De producten van Leba worden geproduceerd in een ISO9001 omgeving en voldoen aan de EN 60950-1 (Veiligheid van IT apparatuur) en de BS 6396 (Electrische systemen in apparatuur in een onderwijsomgeving) normen.

Artikelcode10000173
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Leba tabletkarren
Prijs (excl. btw)€ 1.475,00
Prijs (incl. btw)€ 1.784,75
BTW hoog (21%)€ 309,75
Minimum bestelhoeveelheid 1

Aanbevolen producten