Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.949,00 Excl. BTW € 2.358,29 Incl. BTW

LEBA NoteCart UniFit laptopkar 32

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.949,00 Excl. BTW € 2.358,29 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze laptopkarren zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

De NoteCart UniFit 16 is specifiek ontwikkeld voor laptops en Chromebooks vanaf 13 inch. De schapmaat van de NoteCart UniFit met vaste planken is 53b x 39d x 5,5h cm en uitschuifbare planken 49,9b x 39d x 5,5h cm. De NoteCart UniFit is voorzien van 1 ventilator voor de koeling van het notebook compartiment. 

Een timer en muurbeugel om de laptopkar in vast te zetten zijn optioneel verkrijgbaar. Handvaten aan weerszijden, en de 4 onafhankelijk roterende en gelagerde wielen, maken het manoeuvreren van de laptopkar eenvoudig. 2 van de wielen zijn op de rem te zetten.

De Leba NoteCart UniFit 16 is voorzien van intelligente power management technologie die ervoor zorgt dat de stoppen niet doorslaan bij het aansluiten van de kar op het stopcontact.

Beschrijving

Details

De NoteCart Unifit 32 is verkrijgbaar met 16 vaste planken of met 16 uitschuifbare lades. De planken zijn groot genoeg om 2 laptops, Chromebooks of tablets tot maximaal 14 inch kwijt te kunnen. Deze versie is specifiek ontwikkeld voor laptops, Chromebooks of tablets kleiner dan 14 inch of een combinatie hiervan. Er zijn altijd voldoende aansluitingen aanwezig (32x).

De NoteCart UniFit lijn is ontwikkeld in samenwerking met onderwijsinstellingen. Deze lijn voorziet in de 3 basisbehoeften te weten opslag, laden en transporteren van laptops op scholen. 

OPSLAG 

De Leba NoteCart UniFit 32 is in 2 varianten verkrijgbaar:

  • NoteCart UniFit 32 met vaste planken voor 32 tablets of Chromebooks tot 14 inch met afmetingen 132h x 79b x 62d cm en 98,4 kg zwaar
  • NoteCart UniFit 32 met uitschuifbare planken voor tablets of Chromebooks tot 14 inch met afmetingen 132h x 79b x 62d cm en 98,4 kg zwaar

De schapmaat van de NoteCart UniFit 32 met vaste planken is 53b x 39d x 5,5h cm en de versie met uitschuifbare planken 48,9b x 39d x 5,5h cm. De uitschuifbare planken kunnen uitgeschoven tot 12 kg belast worden. Er worden 2 apparaten per plank opgeborgen.

De bovenkant van de laptopkar is voorzien van een rand en rubberen mat zodat deze geschikt is voor het plaatsen van een projector, printer, laptop of ander accessoire.

LADEN

De tablets of Chromebooks worden geladen met behulp van de eigen adapters. Deze worden op separaat toegankelijke plankjes geplaatst achter de vakken via een apart toegankelijke deur met cilinderslot aan de achterzijde. De adapters worden aangesloten op de 2x16 aanwezige stopcontacten. De laadkabels worden naar de tablets en/of Chromebooks geleidt. De kar kan belast worden met 16A en 3600 Watt. Een fan zorgt ervoor dat er voldoende koeling plaatsvindt zodat de temperatuur in de kar niet te hoog oploopt.

Een timer is optioneel verkrijgbaar. Deze zorgt voor het optimaal laden van de apparatuur en een optimale levensduur van de batterij. De timer is voor iedere dag van de week te programmeren. De timer wordt geadviseerd indien u gebruik gaat maken van apparaten die zichzelf niet uitschakelen nadat de batterij volledig is geladen.

TRANSPORTEREN

De Leba NoteCart UniFit 32 is voorzien van 4 gelagerde en roterende wielen waarvan er 2 van een rem zijn voorzien. Dit in combinatie met de duwstangen aan weerszijden van de laptopkar maken het verplaatsen en manoeuvreren eenvoudig en snel. De laptops liggen vlak op de planken hetgeen de veiligste manier is om laptops te vervoeren. De kar heeft afgeronde hoeken voor de veiligheid.

In het geval van meerdere karren is het mogelijk iedere kar te voorzien van een eigen kleurcode in de vorm van een gekleurde ring rondom het slot.

VEILIG

De NoteCart UniFit is standaard voorzien van een veilige slot met meerpunts sluitsysteem. Optioneel verkrijgbaar is de NoteSecure; een metalen beugel die met keilbouten in een muur wordt bevestigd. De NoteCart UniFit wordt met de deuren in de beugel naar de muurkant geplaatst. 2 bouten worden in de zijkant van de kar geschoven en afgesloten met behulp van een sleutelslot. Zodoende kan de laptopkar niet met inhoud en al gestolen worden.

De NoteCart UniFit 32 is voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermt de apparatuur tegen spanningspieken. Ook wordt de stroomtoevoer geregeld zodat het stroomnetwerk van de school niet overbelast raakt.

De producten van Leba worden geproduceerd in een ISO9001 omgeving en voldoen aan de EN 60950-1 (Veiligheid van IT apparatuur) en de BS 6396 (Electrische systemen in apparatuur in een onderwijsomgeving) normen.

MEER INFORMATIE

Folder over de UniFit lijn van LEBA

Meer informatie over LEBA en de producten

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer 1000001XX
Prijs incl.BTW € 2.358,29
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk LEBA
Aantal apparaten 32
Hoogte (cm) 132
Breedte (cm) 79
Diepte (cm) 62
Gewicht 98,4 KG
Kleur Zwart
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Verkrijgbaar met of zonder uitschuifbare planken
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Wellicht ook interessant