Winkelmand

€ 1.195,00 € 1.445,95 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers … Lees meer

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. De NoteCase trolley lijn is ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets op scholen. Om tablets gemakkelijk en veilig tussen verschillende locaties te vervoeren is het gebruik van een trolley ideaal. LEBA levert met de NoteCase Attack 10 een robuuste koffer met trekhandel en wieltjes voor het veilig opslaan, vervoeren en laden van 10 stuks Chromebook tussen de 11,6 en 13,3 inch.

De trolley is voorzien van 220V aansluitingen. Aan de buitenzijde zit een aansluiting om het laadsnoer aan te sluiten.

EENVOUDIGE BEDIENING

De LEBA NoteCase Attack 10 trolley koffer voor Chromebooks van 11,6 tot 13,3 inch, is de ideale manier om Chromebooks veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van zelfsmerende gelagerde wieltjes en 2 handles waarvan er 1 uitschuifbaar is. De binnenkant is voorzien van dik foam en de koffer zelf is gemaakt van ABS voor optimale bescherming. 

AFMETINGEN

De trolley koffer weegt 19 kg zonder tablets en heeft de afmetingen 65b x 52d x 39h cm. De maximale Chromebook afmeting mag 34 x23,9 x 2,8 cm zijn.

LADEN 

De LEBA NoteCase Attack 10 trolley koffer is voorzien van stopcontacten. Aan de buitenzijde zit de aansluiting voor het stroomsnoer en de aan-uit knop. 

VEILIG

De LEBA NoteCase Attack 10 trolley koffer deksel sluit met behulp van scharnieren en 4 kliksloten. Daarnaast zit er een oog, om het deksel met behulp van hangsloten (max.9mm) veilig af te sluiten. De koffer wordt goed geventileerd door gaten in de deksel.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over LEBA en de producten

Artikelcode10000180
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Laptop trolleys, Leba tabletkarren
Prijs (excl. btw)€ 1.195,00
Prijs (incl. btw)€ 1.445,95
BTW hoog (21%)€ 250,95
Minimum bestelhoeveelheid 1

Aanbevolen producten