Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.595,00 Excl. BTW € 1.929,95 Incl. BTW

LEBA NoteCase Berlin 15 x 7,9" mini tablet

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.595,00 Excl. BTW € 1.929,95 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. De NoteCase trolley lijn is ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets op scholen. Om tablets gemakkelijk en veilig tussen verschillende locaties te vervoeren is het gebruik van een trolley ideaal. LEBA levert met de NoteCase Berlin 15 een robuuste koffer met trekhandel en wieltjes voor het veilig opslaan, vervoeren, laden en synchroniseren van 15 stuks 7,9" iPads of andere tablets van 8".

Het ideale aan de Notecase Berlin zijn de brede sleuven van 28mm voor het veilig opslaan van tablets in extra dikke beschermhoezen. De maximale afmeting van de tablet mag 160 x 220 x 28 mm zijn.

De LEBA NoteCase Berlin wordt geleverd met de synchronisatie- en laadmodule NoteSync Lite.


Beschrijving

Details

EENVOUDIGE BEDIENING

De LEBA NoteCase Berlin 15 trolley koffer voor iPad Mini 7,9" of andere 8" tablets, is de ideale manier om een groot aantal iPad Mini's veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van zelfsmerende gelagerde wieltjes en 2 handles waarvan er 1 uitschuifbaar is. De binnenkant is voorzien van dik foam en de koffer zelf is gemaakt van ABS voor optimale bescherming. 

AFMETINGEN

De trolley koffer weegt 10 kg zonder tablets en heeft de afmetingen 62,7b x 47,5d x 29,2h cm. Volledig gevuld met 15 tablets weegt de koffer ongeveer 15 kg. De maximale tablet afmeting mag 160 x 220 x 28 mm zijn.

De sleuven zijn geschikt voor tablets in een hoes tot 28 mm dik zoals de Griffin Survivor, aCtion Bold en Case hoezen. Tevens is er een uitsparing aanwezig voor het opslaan van een laptop voor synchronisatie doeleinden.

LADEN & SYNCHRONISEREN

De LEBA NoteCase Berlin 15 trolley koffer is voorzien van een voorgemonteerde synchronisatie- en laadmodule voor iPads/tablets. De intelligente universele laad en synchronisatie technologie zorgt ervoor dat de tablets optimaal geladen worden. Met behulp van een externe laptop en de meegeleverde USB synchronisatie kabel kunnen er 15 tablets per keer gesynchroniseerd worden met behulp van bijvoorbeeld de Apple configurator software.

VEILIG

De LEBA NoteCase Berlin 15 trolley koffer deksel sluit met behulp van 2 scharnieren en 4 kliksloten. Daarnaast zit er een oog, om het deksel met behulp van een hangslot (max.9mm) veilig af te sluiten. De koffer wordt goed geventileerd door gaten in de deksel.

MEER INFORMATIE

Folder van LEBA NoteCase Berlin

Meer informatie over LEBA en de producten

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer 00090205
Prijs incl.BTW € 1.929,95
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk LEBA
Aantal apparaten 15
Hoogte (cm) 29,2
Breedte (cm) 62,7
Diepte (cm) 47,5
Gewicht 10 kg
Kleur Zwart
Laad functie Ja, via ingebouwde adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden De enige goede oplossing voor het veilig vervoeren van tablets tussen locaties

Wellicht ook interessant