Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 895,00 Excl. BTW € 1.082,95 Incl. BTW

LEBA NoteCase Defender 20i voor 9,7" tablets

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 895,00 Excl. BTW € 1.082,95 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. De NoteCase trolley lijn is ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets op scholen. Om tablets gemakkelijk en veilig tussen verschillende locaties te vervoeren is het gebruik van een trolley ideaal. LEBA levert met de NoteCase Defender 20i een robuuste koffer met trekhandel en wieltjes voor het veilig opslaan, vervoeren en laden van 20 stuks 9,7" iPads of andere tablets van 9,7".

 


Beschrijving

Details

EENVOUDIGE BEDIENING

De LEBA NoteCase Defender 20i trolley koffer voor 20 stuks iPad 9,7" of andere tablets, is de ideale manier om een groot aantal iPads veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van zelfsmerende gelagerde wieltjes en 2 handles waarvan er 1 uitschuifbaar is. De binnenkant is voorzien van dik foam en de koffer zelf is gemaakt van ABS voor optimale bescherming. 

AFMETINGEN

De trolley koffer weegt 14,7 kg zonder tablets en heeft de afmetingen 69b x 52d x 36h cm. Volledig gevuld met 20 tablets weegt de koffer ongeveer 24 kg. De afmeting van de tablet mag maximaal 190 x 250 x 25 mm zijn.

De uitsparingen zijn geschikt voor tablets in een hoes tot 25 mm dik zoals de Griffin Survivor, aCtion Bold en Case hoezen. 

LADEN 

De LEBA NoteCase Defender 20i trolley koffer is voorzien van twee voorgemonteerde LEBA laadmodule voor iPads/tablets. De intelligente universele laad technologie zorgt ervoor dat de tablets optimaal geladen worden. 

VEILIG

De LEBA NoteCase Defender 20i trolley koffer deksel sluit met behulp van 2 scharnieren en 4 kliksloten. Daarnaast zit er een oog, om het deksel met behulp van een hangslot (max.9mm) veilig af te sluiten. De koffer wordt goed geventileerd door gaten in de zijkant.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over LEBA en de producten

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer 10000150
Prijs incl.BTW € 1.082,95
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen
Merk LEBA
Aantal apparaten 20
Hoogte (cm) 36
Breedte (cm) 52
Diepte (cm) 69
Gewicht 14,7
Kleur Zwart
Laad functie Ja, via ingebouwde adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Een goede oplossing voor het veilig vervoeren van tablets tussen locaties

Wellicht ook interessant