€ 995,00 € 1.203,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. De NoteCase trolley lijn is ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets op scholen. Om tablets gemakkelijk en veilig tussen verschillende locaties te vervoeren is het gebruik van een trolley ideaal. LEBA levert met de NoteCase Falcon 16 een robuuste koffer met trekhandel en wieltjes voor het veilig opslaan, vervoeren en laden van 16 stuks 13" iPads of andere tablets. Met actieve fan.

EENVOUDIGE BEDIENING

De LEBA NoteCase Falcon 16 trolley koffer voor 16 stuks tablets tot 13 inch, is de ideale manier om een groot aantal tablets veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van zelfsmerende gelagerde wieltjes en 2 handles waarvan er 1 uitschuifbaar is. De binnenkant is voorzien van dik foam en de koffer zelf is gemaakt van ABS voor optimale bescherming. 

AFMETINGEN

De trolley koffer weegt 9 kg zonder tablets en heeft de afmetingen 60,4b x 47,3d x 28,3h cm. De afmeting van de tablet mag maximaal 320b x 210h x 20d mm zijn.

De uitsparingen zijn geschikt voor tablets in een hoes tot 20 mm dik zoals de Griffin Survivor, aCtion Bold en Case hoezen. 

LADEN 

De LEBA NoteCase Falcon 16 trolley koffer is voorzien van twee voorgemonteerde LEBA laadmodules voor iPads/tablets. De intelligente universele laad technologie zorgt ervoor dat de tablets optimaal geladen worden. De Falcon 16 is verkrijgbaar met USB A laders die maximaal 12W (5V x 2,4A) leveren of met USB C laders die maximaal 20W (PD) leveren.

VEILIG

De LEBA NoteCase Falcon 16 koffer deksel sluit met behulp van 2 scharnieren en 4 kliksloten. Daarnaast zit er een oog, om het deksel met behulp van een hangslot (max.9mm) veilig af te sluiten. De koffer wordt goed geventileerd door gaten in de zijkant en een actieve fan (max.36dB).

Artikelcode10000403/404
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tablet trolleys, Leba tabletkarren
Prijs (excl. btw)€ 995,00
Prijs (incl. btw)€ 1.203,95
BTW hoog (21%)€ 208,95
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten