€ 1.195,00 € 1.445,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. De NoteCase trolley lijn is ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van Chromebooks op scholen. Om Chromebooks of laptops gemakkelijk en veilig tussen verschillende locaties te vervoeren is het gebruik van een trolley ideaal. LEBA levert met de NoteCase Livingstone 10 een robuuste koffer met trekhandel en wieltjes voor het veilig opslaan, vervoeren en laden van 10 stuks Chromebook of laptop die geladen worden via een stopcontacten of USB type C poort. Geschikt voor laptops tot 15,6 inch (28h x 39b x 3,5d cm).

Aan de buitenzijde zit een aansluiting om het laadsnoer aan te sluiten.

EENVOUDIGE BEDIENING

De LEBA NoteCase Livingstone 10 laptop trolley koffer voor laptops en Chromebooks is de ideale manier om apparaten veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van zelfsmerende gelagerde wieltjes en 2 handles waarvan er 1 uitschuifbaar is tot 105 cm. De binnenkant is voorzien van dik foam en de koffer zelf is gemaakt van ABS voor optimale bescherming. Een active fan zorgt voor koeling (max.36 dB).

AFMETINGEN

De trolley koffer weegt 17 kg zonder tablets en heeft de afmetingen 69b x 52d x 36h cm. De maximale laptop afmeting mag 28h x 39b x 3,5d cm zijn.

LADEN 

De LEBA NoteCase 10 laptop trolley koffer is voorzien van stopcontacten of een 10 poort lader voor USB type C apparaten. De apparaten worden sequentieel met 60W geladen totdat de batterijen volledig geladen zijn. De 10 poort USB type C lader is voorzien van actieve koeling middels een ventilator. Aan de buitenzijde zit de aansluiting voor het stroomsnoer en de aan-uit knop. 

De met de apparaten meegeleverde USB C naar USB C kabels kunnen gebruikt worden of zijn optioneel verkrijgbaar. De kabels worden zodanig in de koffer gemonteerd dat ze niet verloren kunnen gaan.

VEILIG

De LEBA NoteCase Livingstone 10 laptop trolley koffer deksel sluit met behulp van scharnieren en 4 kliksloten. Daarnaast zit er een oog, om het deksel met behulp van hangsloten (max.9mm) veilig af te sluiten (niet meegeleverd). De koffer wordt goed geventileerd door gaten in de deksel.

Artikelcode10000411/412
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Laptop trolleys, Chromebook hubs, Leba tabletkarren
Prijs (excl. BTW)€ 1.195,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.445,95
BTW hoog (21%)€ 250,95
Minimum bestelhoeveelheid 1