€ 845,00 € 1.022,45 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze lockers zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets en laptops in de zakelijke en leer omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet. LEBA heeft in de vorm van de NoteLocker 8,10 of 12 de oplossing.

De Leba NoteLocker tablet of laptop charging locker 8,10 of 12 is een kast met 8,10 of 12 individueel afsluitbare vakken. De vakken zijn 45d x 36b x 11h cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets en laptops inclusief beschermhoes. Ieder compartiment beschikt over een eigen stopcontact zodat het mogelijk is een (USB) lader te installeren zodat de tablet of laptop de volgende ochtend of de volgende les weer klaar voor gebruik is.

De Leba NoteLocker zwart is ideaal in een (leer)omgeving waar gebruik gemaakt wordt van de door de gebruikers zelf meegebrachte apparaten (BOYD: Bring Your Own Device).

VEILIG

De LEBA NoteLocker is van plaatstaal en ieder compartiment kan individueel afgesloten worden. Standaard wordt de NoteLocker geleverd met de mogelijkheid om hangsloten te gebruiken maar optioneel kan de locker ook met een mechanische code- of sleutelsloten worden uitgevoerd. Een masterkey is optioneel zodat de beheerder ieder compartiment kan openen bij zowel de sleutel- als de codesloten.

LADEN

De LEBA NoteLocker heeft in ieder compartiment een stopcontact beschikbaar voor een lader of adapter. Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker kast. Zodoende kan de tablet of laptop de volgende ochtend of de volgende les direct weer gebruikt worden.

AFMETINGEN

De compartimenten hebben een afmeting van 45d x 36b x 11h cm. Dit is voldoende voor alle tablets inclusief cover en vrijwel alle laptops.

De kast is verkrijgbaar in verschillende afmetingen:

  • LEBA NoteLocker 8 vloermodel heeft de afmetingen 45d x 40b x 124h cm en weegt 34 kg
  • LEBA NoteLocker 10 vloermodel heeft de afmetingen 45d x 40b x 149h cm en weegt 39 kg
  • LEBA NoteLocker 12 vloermodel heeft de afmetingen 45d x 40b x 175h cm en weegt 47 kg

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Let op: de lockers worden als eenvoudig af te monteren pakket afgeleverd om beschadigingen gedurende transport te voorkomen.

Optioneel is het mogelijk de deurtjes in verschillende kleuren te spuiten en om ieder compartiment te voorzien van 2 stopcontacten en/of een netwerk aansluiting. Ook voor de muurmodellen neemt u contact met ons op voor een offerte.

Artikelcode100000XX
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Lockers, Laptop lockers, Leba lockers
Prijs (excl. BTW)€ 845,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.022,45
BTW hoog (21%)€ 177,45
Minimum bestelhoeveelheid 1