Bedrijfspagina LocknCharge

Het volledige assortiment LocknCharge producten: LocknCharge producten

Bedrijfsprofiel LocknCharge

LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets en netbooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge producten zijn ontwikkeld in Australië en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Security Display Solutions is dealer voor de Benelux van de LocknCharge producten. Wij doen rechtstreeks zaken met LocknCharge. Indien u specifieke vragen heeft neemt u dan contact op met Security Display Solutions op 024 - 641 94 74.

Producten van Lockncharge

De producten van LocknCharge zijn van hoge kwaliteit en alleen de beste materialen worden gebruikt. Ook wat design betreft zijn ze onovertroffen. Hierdoor vallen de producten wel in een iets hoger prijs segment. U zult echter merken dat de producten de investering waard zijn en er geen enkele consessie wordt gedaan aan de kwaliteit. Tevens worden deze tabletkarren zeer compleet geleverd.

Het assortiment bestaat uit:

Tabletkarren

iPad karren

Tabletkasten

iPad kasten

Video over LocknCharge

Opties

LocknCharge biedt tevens een aantal op opties aan. In plaats van de mandjes die geschikt zijn voor tablets en netbooks zijn er ook metalen rekken beschikbaar voor laptops.

Overige producten

Naast karren voor tablets en laptops heeft LocknCharge ook een aantal kasten in het assortiment voor het veilig opbergen van tablets.

Mocht u ondanks bovenstaande uitleg nog vragen hebben, of wilt u een offerte, neemt u dan contact met ons op via 024 - 641 94 74 of info@sediso.com.

Website

De website van Lockncharge: http://www.lockncharge.com/eu/

Lockncharge op Youtube : https://www.youtube.com/user/pclocs

Lockncharge op Facebook: https://www.facebook.com/lockncharge

Contactgegevens Lockncharge

  • Lockncharge
  • 187 Mulgul Road Malaga, WA 6090
  • Perth
  • Australië
  • Tel.+61 8 9209 7900
  • Mail europesupport@lockncharge.com

Security Display Solutions en LocknCharge

Security Display Solutions is dealer van de LocknCharge producten. Wij voeren het volledige assortiment. Onze website werkt met opties voor ieder artikel zodat niet voor ieder afzonderlijke combinatie een nieuw artikel aangemaakt is. U configureert zodoende de meest geschikte tabletkar met alle opties. Zo houdt u het overzicht en maakt u de beste keuze. Het grootste assortiment Lockncharge tabletkarren, tabletkasten, laptopkarren en lockers tegen concurrerende prijzen.

Het volledige assortiment Lockncharge producten: LocknCharge producten

Logo van LocknCharge