Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 999,00 Excl. BTW € 1.208,79 Incl. BTW

LocknCharge CARRIER 15 Charging Station 15

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 999,00 Excl. BTW € 1.208,79 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets en netbooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge producten worden in Australië ontworpen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De Carrier 15 Charge Station is een afsluitbare kast voor 15 tablets of Chromebooks tot 17 inch die aan de muur gehangen, of aan een tafel bevestigd, kan worden. De kast wordt geleverd met 3 LocknCharge mandjes voor iedere 5 tablets en metalen rekken. Zodoende kunnen de tablets eenvoudig, snel, veilig en efficiënt uitgedeeld worden maar kan de Carrier 15 ook gebruikt worden voor laptops en netbooks die niet in de mandjes passen.

De Carrier 15 kast is voorzien van 15 stroomuitgangen om 15 tablets of Chromebooks tegelijkertijd te kunnen laden.  

Beschrijving

Details

MANDJES DOOR LOCKNCHARGE

LocknCharge maakt gebruik van zelf ontworpen mandjes waarin de tablets veilig opgeslagen kunnen worden. Door gebruik te maken van dit unieke systeem kunnen de tablets veilig, makkelijk en snel uitgedeeld worden zodat er meer tijd overblijft voor het lesgeven. De LocknCharge mandjes zijn onderling uitwisselbaar dus kunnen ook gebruikt worden in de Carrier 20, 30 en 40 cart.

EFFICIËNT LADEN

Aan de bovenzijde zitten er aansluitingen, en is er ruimte, om 15 USB laders of laptop adapters aan te sluiten. Het kabelbeheer is zodanig ingericht dat deze eenvoudig op de tablets of Chromebooks zijn aan te sluiten. Een 3 meter lange externe kabel loopt naar het stopcontact zodat de tablets veilig opgeladen kunnen worden.

UNIVERSEEL

De Carrier 15 is geschikt voor alle iPad modellen en vrijwel alle andere tablets met of zonder beschermhoes. Download het sjabloon en druk het af op A3 om te controleren of uw tablets in de LocknCharge mandjes passen of neem contact met ons op. Mocht het apparaat niet in de mandjes passen dan kunt u gebruik maken van de meegeleverde metalen rekken. Controleer of de apparaten passen door het volgende sjabloon te downloaden.

VEILIG

Tablets zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal. De kast bestaat uit een gelaste stalen constructie en wordt geleverd met een stalen hangslot. De Carrier 15 Charging Station kan zowel op een tafel gemonteerd worden als aan de muur gehangen worden zodat deze niet weggehaald kan worden zonder de kast eerst te openen. 

IN DE VERPAKKING 

  • Carrier 15 Charging Station van LocknCharge (inclusief twee geïnstalleerde USB laders voor 15 tablets)
  • 3x LocknCharge mandjes met ieder 5 sleuven
  • 3x metalen rekken van ieder 5 sleuven
  • 3m stopcontactkabel
  • Hangslot met sleutels
  • Handleiding (Engelstalig)
  • Garantiekaart

MEER INFORMATIE


Verkrijgbaar vanaf medio maart 2019
Specificaties

Specificatie

Artikelnummer LNC10290EU
Prijs incl.BTW € 1.208,79
Voorraad status Leverbaar in 4-6 weken
Merk LocknCharge
Aantal apparaten 15
Hoogte (cm) 71 cm
Breedte (cm) 60 cm
Diepte (cm) 34 cm
Gewicht 29 kg
Kleur Wit
Laad functie Ja, via USB
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Geschikt voor alle tablets en netbooks tot 17 inch
Video

Handleiding