Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.449,00 Excl. BTW € 1.753,29 Incl. BTW

LocknCharge CARRIER 20 cart alleen laden tablet, Chromebook, laptop

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.449,00 Excl. BTW € 1.753,29 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets en netbooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge producten worden in Australië ontworpen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De LocknCharge CARRIER 20 is een afsluitbare trolley voor het beveiligen en opladen van 20 tablets of netbooks. De verrijdbare trolley wordt geleverd met 4 LocknCharge mandjes voor iedere 5 tablets. Zodoende kunnen de tablets eenvoudig, snel, veilig en efficiënt uitgedeeld worden. 

De CARRIER 20 trolley is voorzien van 20 stopcontacten om 20 tablets tegelijkertijd te kunnen laden. Via een aansluiting aan de buitenzijde van de trolley wordt deze voorzien van stroom. Het meegeleverde vloeranker zorgt ervoor dat de trolley met inhoud niet gestolen kan worden.

Beschrijving

Details

MANDJES DOOR LOCKNCHARGE

LocknCharge maakt gebruik van zelf ontworpen kunststof mandjes waarin de tablets veilig opgeslagen kunnen worden. Door gebruik te maken van dit unieke systeem kunnen de tablets veilig, makkelijk en snel uitgedeeld worden zodat er meer tijd overblijft voor het lesgeven. De LocknCharge mandjes zijn onderling uitwisselbaar, dus kunnen ook gebruikt worden in o.a. de Carrier 30 cart en Carrier 40 cart.

EFFICIËNT LADEN

De met de tablets meegeleverde laders steekt u in de stekkerdozen van de CARRIER 20. Het kabelbeheer is zodanig ingericht dat deze eenvoudig op de tablets zijn aan te sluiten. Slechts één kabel aan de buitenzijde van de trolley loopt naar het stopcontact.

UNIVERSEEL

De LocknCharge CARRIER 20 is geschikt voor alle iPad en Samsung modellen en vrijwel alle andere tablets met of zonder beschermhoes tot 13 inch. Download het sjabloon en druk het af op A3 om te controleren of uw tablets in de LocknCharge mandjes passen of neem contact met ons op.

U kunt de CARRIER 20 ook gebruiken in combinatie met 13 inch netbooks. In plaats van mandjes worden dan stalen rekken meegeleverd. U kunt 20 netbooks kwijt. Controleer hier welke rekken u moet hebben of neem contact met ons op.

VEILIG EN VERPLAATSBAAR

Tablets zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal en beschadiging. De CARRIER 20 is voorzien van een slot.

De tabletkar bestaat uit een gelaste stalen constructie en wordt geleverd met een vloeranker. Doordat de tabletkar voorzien is van 4 grote zwenkwielen is deze eenvoudig verplaatsbaar van het ene klaslokaal naar het andere. 2 zwenkwielen zijn eenvoudig te blokkeren en de-blokkeren.

IN DE VERPAKKING 

  • CARRIER 20 Cart van LocknCharge
  • 4x LocknCharge kunststof mandjes met ieder 5 sleuven
  • 3m stopcontactkabel
  • 2x sleutel
  • Vloeranker + slot + keilbouten
  • Handleiding (Engelstalig)
  • Garantiekaart

MEER INFORMATIE

 
Specificaties

Specificatie

Artikelnummer LNC10131
Prijs incl.BTW € 1.753,29
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk LocknCharge
Aantal apparaten 20
Hoogte (cm) 93
Breedte (cm) 51
Diepte (cm) 68
Gewicht 55,5 kg
Kleur Zwart of wit
Laad functie Niet van toepassing
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Geschikt voor alle tablets en netbooks tot 11 inch
Video


  

Handleiding
Configurator

Wellicht ook interessant