€ 1.750,00 € 2.117,50 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets, netbooks en notebooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets, netbooks en notebooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge producten worden in Australië gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De LocknCharge CARRIER 30 is een afsluitbare trolley voor het beveiligen en opladen van 30 tablets, netbooks of notebooks. De verrijdbare trolley wordt geleverd met 6 LocknCharge mandjes voor iedere 5 tablets. Zodoende kunnen de tablets eenvoudig, snel, veilig en efficiënt uitgedeeld worden. Voor gebruik met notebooks zijn er stalen rekken beschikbaar.

De CARRIER 30 trolley is voorzien van 30 stopcontacten om 30 tablets, netbooks of notebooks tegelijkertijd te kunnen laden. Via een aansluiting aan de buitenzijde van de trolley wordt deze voorzien van stroom. Het optionele vloeranker zorgt ervoor dat de trolley met inhoud niet gestolen kan worden. De trolley wordt afgesloten door middel van het meegeleverde hangslot of u gebruikt uw eigen (cijfercombinatie) hangslot.

MANDJES DOOR LOCKNCHARGE

LocknCharge maakt gebruik van zelf ontworpen mandjes waarin de tablets veilig opgeslagen kunnen worden. Door gebruik te maken van dit unieke systeem kunnen de tablets veilig, makkelijk en snel uitgedeeld worden zodat er meer tijd overblijft voor het lesgeven. De LocknCharge mandjes zijn onderling uitwisselbaar, dus kunnen ook gebruikt worden in o.a. de Carrier 30 cart en Carrier 40 cart. 

Als u de kar voor laptops gaat gebruiken zijn er optioneel rekken verkrijgbaar.

EFFICIËNT LADEN

De met de tablets meegeleverde laders steekt u in de stekkerdozen van de CARRIER 30. Het kabelbeheer is zodanig ingericht dat deze eenvoudig op de tablets zijn aan te sluiten. Slechts één kabel aan de buitenzijde van de trolley loopt naar het stopcontact.

UNIVERSEEL

De CARRIER 30 is geschikt voor alle iPad en Samsung modellen en vrijwel alle andere tablets met of zonder beschermhoes tot 11 inch en Chromebooks. Download het sjabloon en druk het af op A3 om te controleren of uw tablets in de LocknCharge mandjes passen.

U kunt de CARRIER 30 ook gebruiken in combinatie met 15,6 inch laptops. In plaats van mandjes worden dan stalen rekken meegeleverd. U kunt, afhankelijk van de afmetingen, 26 of 30 netbooks kwijt. Controleer hier welke rekken u moet hebben of neem contact met ons op.

VEILIG EN VERPLAATSBAAR

Tablets zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal en beschadiging. De CARRIER 30 is voorzien van een hangslot.

De trolley bestaat uit een gelaste stalen constructie en wordt optioneel geleverd met een grondanker. Doordat de trolley voorzien is van 4 grote zwenkwielen is deze eenvoudig verplaatsbaar van het ene klaslokaal naar het andere. 2 zwenkwielen zijn eenvoudig te blokkeren en de-blokkeren.

IN DE VERPAKKING 

  • CARRIER 30 Cart van LocknCharge
  • 6x LocknCharge mandjes met ieder 5 sleuven
  • 3m stopcontactkabel
  • Cijfercombinatie slot
  • Handleiding (Engelstalig)
  • Garantiekaart
ArtikelcodeLNC10374
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Laptopkarren, LocknCharge karren
Prijs (excl. BTW)€ 1.750,00
Prijs (incl. BTW)€ 2.117,50
BTW hoog (21%)€ 367,50
Minimum bestelhoeveelheid 1