Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.949,00 Excl. BTW € 2.358,29 Incl. BTW

LocknCharge CARRIER 40 cart charge only tablet, netbook en notebook

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.949,00 Excl. BTW € 2.358,29 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets, netbooks en notebooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge producten worden in Australië gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De LocknCharge CARRIER 40 is een afsluitbare trolley voor het beveiligen en opladen van 40 tablets, netbooks of notebooks. De verrijdbare trolley wordt geleverd met 8 LocknCharge mandjes voor iedere 5 tablets. Zodoende kunnen de tablets eenvoudig, snel, veilig en efficiënt uitgedeeld worden. Gebruikt u laptops dan kunnen er stalen rekken geleverd worden in plaats van mandjes.

De CARRIER 40 trolley is voorzien van 40 stopcontacten om 40 tablets tegelijkertijd en veilig te kunnen laden met het LocknCharge ECO Safe Charge®. Via een aansluiting aan de buitenzijde van de trolley wordt deze voorzien van stroom. Het meegeleverde vloeranker zorgt ervoor dat de trolley met inhoud niet gestolen kan worden.

Er is een CARRIER 40 voor tablets en netbooks tot 11 inch en een versie tot 13 inch.

Beschrijving

Details

MANDJES DOOR LOCKNCHARGE

LocknCharge maakt gebruik van zelf ontworpen kunststof mandjes waarin de tablets veilig opgeslagen kunnen worden. Door gebruik te maken van dit unieke systeem kunnen de tablets veilig, makkelijk en snel uitgedeeld worden zodat er meer tijd overblijft voor het lesgeven. De LocknCharge mandjes zijn onderling uitwisselbaar, dus kunnen ook gebruikt worden in o.a. de Carrier 30 cart en Carrier 40 cart.

EFFICIËNT LADEN

De met de tablets meegeleverde laders steekt u in de stekkerdozen van de CARRIER 40. Het kabelbeheer is zodanig ingericht dat deze eenvoudig op de tablets zijn aan te sluiten. Slechts één kabel aan de buitenzijde van de trolley loopt naar het stopcontact.

UNIVERSEEL

De CARRIER 40 is geschikt voor alle iPad en Samsung modellen en vrijwel alle andere tablets met of zonder beschermhoes tot 11 of 13 inch. Download het sjabloon en druk het af op A3 om te controleren of uw tablets in de LocknCharge mandjes van 11 inch passen.

Gebruikt u de CARRIER 40 voor latops of netbooks dan is het ook mogelijk stalen rekken te leveren in plaats van de mandjes. Controleer hier de afmetingen van de apparaten of neem contact met ons op.

VEILIG EN VERPLAATSBAAR

Tablets zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal en beschadiging. De CARRIER 40 is voorzien van een slot met twee sleutels.

De trolley bestaat uit een gelaste stalen constructie en wordt geleverd met een vloeranker. Doordat de trolley voorzien is van 4 grote zwenkwielen is deze eenvoudig verplaatsbaar van het ene klaslokaal naar het andere. 2 zwenkwielen zijn eenvoudig te blokkeren en de-blokkeren.

IN DE VERPAKKING 

   • CARRIER 40 Cart van LocknCharge
   • 6x LocknCharge mandjes met ieder 5 sleuven
   • 3m stopcontactkabel
   • 2x sleutel
   • Vloeranker + hangslot + vloerverankering
   • Handleiding (Engelstalig)
   • Garantiekaart

MEER INFORMATIE

 

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer LNC-CARRIER40
Prijs incl.BTW € 2.358,29
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk LocknCharge
Aantal apparaten 40
Hoogte (cm) 93
Breedte (cm) 73
Diepte (cm) 89
Gewicht 87 kg
Kleur Zwart of wit
Laad functie Niet van toepassing
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Geschikt voor alle tablets en netbooks tot 11 of 13 inch
VideoHandleiding
Configurator