Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.749,00 Excl. BTW € 2.116,29 Incl. BTW

LocknCharge CARRIER Smartphone en iPod 40

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.749,00 Excl. BTW € 2.116,29 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets en netbooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge producten worden in Australië ontworpen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De LocknCharge CARRIER Smartphone en iPod 40 is een afsluitbare kar voor het beveiligen en opladen van 40 smartphones of iPods. De verrijdbare trolley wordt geleverd met een maatwerk foam binnenwerk voor 20 tot 40 smartphones of iPods. De smartphones kunnen in de sleuven gestoken worden met de aansluiting voor het laden aan de bovenzijde. Zodoende kunnen de kabels er eenvoudig ingestoken worden.

De CARRIER Smartphone en iPod 40 kar is voorzien van 20 stopcontacten met 20 duo USB laders om 40 smartphones tegelijkertijd te kunnen laden. Via een aansluiting aan de buitenzijde van de trolley wordt deze voorzien van stroom. Het meegeleverde vloeranker zorgt ervoor dat de kar met inhoud niet gestolen kan worden.

Beschrijving

Details

MAATWERK OPLOSSING

Wij voorzien de Carrier 20 van LocknCharge van een maatwerk foam blok met uitsparingen voor uw apparaten. Geeft u ons het aantal apparaten, exacte buitenmaatvoering en waar de laadpoort zit, door en wij maken een binnenwerk waarin de apparaten netjes, veilig en stootvast opgeladen kunnen worden. Indien gewenst kunnen we ook de laadkabels leveren.

EFFICIËNT LADEN

De LocknCharge CARRIER Smartphone en iPod 40 is voorzien van 20 stopcontacten die wij voorzien van 20 stuks DUAL USB laders zodat tot een maximum van 40 apparaten opgeladen kan worden. Het kabelbeheer is zodanig ingericht dat deze eenvoudig op de tablets zijn aan te sluiten. Slechts één kabel aan de buitenzijde van de trolley loopt naar het stopcontact.

De stroomtoevoer wordt gefaseerd ingeschakeld zodat er geen overbelasting op het netwerk plaatsvindt. Daarnaast heeft de kar een ECO modus waarbij de stroomtoevoer wordt gestopt zodra de apparaten geladen zijn. Er wordt een afstandsbediening meegeleverd.

UNIVERSEEL

De LocknCharge CARRIER Smartphone en iPod 40 is geschikt voor alle smartphones en iPods met of zonder beschermhoes. Indien u meer of grotere apparaten kwijt wilt in één kar kunt u overstappen op de Carrier 30 voor 60 apparaten of zelfs de Carrier 40 voor 80 apparaten. Er worden geen mandjes meegeleverd met deze kar.

VEILIG EN VERPLAATSBAAR

Het foam zorgt ervoor dat de smartphones netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal en beschadiging zijn. De LocknCharge CARRIER Smartphone en iPod 40 is voorzien van een slot.

De tabletkar bestaat uit een gelaste stalen constructie en wordt geleverd met een vloeranker. Doordat de tabletkar voorzien is van 4 grote zwenkwielen is deze eenvoudig verplaatsbaar. 2 zwenkwielen zijn eenvoudig te blokkeren en de-blokkeren.

IN DE VERPAKKING 

  • CARRIER 20 Cart van LocknCharge
  • Maatwerk foam blok met uitsparingen
  • 20x DUAL USB lader
  • 3m stroomkabel
  • Hangslot met cijfercombinatie
  • Vloeranker + slot + keilbouten
  • Handleiding + Garantiekaart

MEER INFORMATIE

 
Specificaties

Specificatie

Artikelnummer LNC10131EU-SP
Prijs incl.BTW € 2.116,29
Voorraad status Leverbaar in 5 werkdagen
Merk LocknCharge
Aantal apparaten 40
Hoogte (cm) 93
Breedte (cm) 51
Diepte (cm) 68
Gewicht 55,5 kg
Kleur Zwart
Laad functie Ja, via USB
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Geschikt voor maximaal 40 USB geladen apparaten
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Video


  

Handleiding
Configurator