€ 450,00 € 544,50 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets en netbooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge producten … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets en netbooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge producten worden in Australië ontworpen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De CarryOn 5 is een afsluitbare kastje voor 5 tablets die aan de muur gehangen kan worden. Het kastje kan eenvoudig van de wandbeugels getild worden om mee te nemen. Eventueel is het kastje via een (optioneel) hangslot aan de wandbeugel vast te maken.

Er kunnen 5 stuks tablets tot 10 inch in worden opgeborgen en opgeladen worden via de ingebouwde 5 poorts USB lader. Via een netsnoer aan de achterzijde wordt deze van stroom voorzien. Het snoer kan netjes opgerold worden om de beugels aan de achterzijde van de CarrOn.

CARRYON DOOR LOCKNCHARGE

De CarryOn is de kleinst verkrijgbare ultra draagbare kast van 2,5 kg met de afmetingen 313 (L) x 183 (B) x 303 (H) mm voor 5 tablets tot 10 inch. Verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, groen en zwart. De wandbeugel wordt meegeleverd.

EFFICIËNT LADEN

Met behulp van de origineel meegeleverde kabels worden de tablets van stroom voorzien via de ingebouwde 5 poort USB lader die iedere tablet van 2,4 A stroom voorziet. Aan de achterzijde bevindt zich het netsnoer dat, als het niet gebruikt wordt, netjes om twee beugels gewikkeld kan worden.

UNIVERSEEL

De CarryOn 5 is geschikt voor alle tablets van 7 tot 10 inch. 

VEILIG

De tablets zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal door middel van een sleutelslot. De CarryOn is op zijn beurt weer te beveiligen tegen diefstal door een hangslot door de hendel en wandbeugel aan te brengen. De kast bestaat uit een acryl deur met slot een aluminium kast. 

IN DE VERPAKKING 

  • CarryOn 5 van LocknCharge (inclusief een geïnstalleerde USB laders voor 5 tablets)
  • Een rek met 5 sleuven
  • Een wandbeugel
  • 1,2m stopcontactkabel
  • Set sleutels
  • Handleiding (Engelstalig)
  • Garantiekaart
Aanbevolen producten