€ 7.495,00 € 9.068,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
De FUYL Tower is een intelligent activabeheersysteem met een centraal elektronisch toegangscontrolepaneel dat mobiele apparaten kan opslaan, opladen en beveiligen.De toren heeft 15 individueel beveiligde … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De FUYL Tower is een intelligent activabeheersysteem met een centraal elektronisch toegangscontrolepaneel dat mobiele apparaten kan opslaan, opladen en beveiligen.
De toren heeft 15 individueel beveiligde lockers. Elke locker beschikt over een stopcontact met ingebouwde circuitbeveiliging en een 5V USB-laadpoort die geschikt is voor 2,4 A laadstroom.


Gebruikers van het systeem verstrekken een 4-cijferige pincode of een compatibele RFID-kaart om de locker te vergrendelen en ontgrendelen. Sabotage wordt gedetecteerd door het systeem en zal een waarschuwing voor beheerders afgeven.


Het centrale elektronische bedieningspaneel beschikt over de beheerdersmodus van het toetsenbord met behulp van een RFID-beheerderskaart of een 8-cijferige pin.
Met behulp van een bekabeld of draadloos lokaal netwerk kunnen beheerders op afstand verbinding maken met het FUYL Tower-bedieningspaneel om toegang te krijgen tot de FUYL Tower-beheerportal voor geavanceerdere beheerdersinstellingen en -functies.


Om meerdere FUYL-torens te beheren, is er een FUYL Tower Cloud-beheerportaal dat overal ter wereld toegankelijk is via internet met behulp van de zeer veilige Cloud-services. Een abonnement is hiervoor vereist.

VEILIG

De LocknCharge FUYL Tower 15 locker is voorzien van 15 compartimenten die ieder individueel afgesloten kunnen worden. De gehele locker is gemaakt van gelast en geklonken staal. De FUYL Tower 15 wordt geleverd met 4 verstelbare poten waarmee de kast waterpas gezet kan worden en een wandbeugel om hem veilig aan de wand te bevestigen.

Firmware updates worden via de beheer software (automatisch) geïnstalleerd zodat de FUYL Tower 15 altijd veilig en up-to-date is. Er wordt gebruik gemaakt van een open API zodat beheerders via het LocknCharge Developer Portal de regels zo kunnen aanpassen dat de FUYL Tower 15 optimaal geschikt is voor hun organisatie. Zo kunnen er bijvoorbeeld dagen en tijdstippen ingevoerd worden waarop de FUYL Tower 15 niet geopend kan worden.

De FUYL Tower 15 kan ingesteld worden met 2 functies:

1) BYOD: de locker wordt ingesteld als BOYD locker (Bring Your Own Device) waarbij de lockers (tijdelijk) in gebruik worden genomen door een zelf te bepalen PIN code of RFID pas van een gebruiker.  De locker compartimenten worden met een individuele PIN code afgesloten of met een (universeel) RFID pasje. De beheerder heeft een masterkey waarmee de FUYL Tower bediend kan worden; individuele compartimenten kunnen bijvoorbeeld ontgrendeld worden als iemand de PIN code is vergeten.

2) Geautomatiseerd uitgave en inname systeem: de apparaten in de lockers worden tijdelijk uitgegeven aan gebruikers. Met bijvoorbeeld de RFID pas kan worden bijgehouden welke gebruiker een apparaat in gebruik heeft en of dit apparaat weer geretourneerd is. Er zijn talloze varianten bedenkbaar hierop; zie hiervoor de video van LocknCharge.

LADEN

De LocknCharge FUYL Tower 15 heeft in ieder compartiment een eigen stopcontact en een USB poort (2,4A) beschikbaar. Hij kan dus voor ieder type apparaat gebruikt worden.

De FUYL Tower is voorzien van een overspanningsbeveiliging zodat de apparaten die opgeladen worden in de compartimenten beschermd zijn. Via ventilatieroosters aan de achterzijde is er voldoende passieve ventilatie om overhitting te voorkomen.

BEHEER OP AFSTAND

De FUYL Tower wordt op het netwerk aangesloten via ethernet of WiFi zodat via de beheer software de FUYL Tower(s) 15 benaderd kan worden. Via deze software is te bekijken welke compartimenten zijn gebruikt, hoe vaak en hoe lang en kunnen compartimenten op afstand geopend worden. Alle administrator handelingen kunnen ook rechtstreeks via het scherm op de FUYL Tower 15 uitgevoerd worden. Rapporten zijn beschikbaar voor analyse van het gebruik in Excel.

Via een optioneel verkrijgbare network kit is de FUYL Tower te voorzien van netwerkbekabeling zodat de beheerder toegang heeft tot elk apparaat dat aangesloten is op een netwerk kabel in de FUYL Tower. Zodoende kan er een image of update op de aangesloten laptops gezet worden of data van de laptops afgehaald worden.

De FUYL Tower 15 ondersteund 95% van de beschikbare RFID oplossingen waaronder HID en MiFare: (MIFARE® Classic, MIFARE DESFire® 0.6, MIFARE DESFire EV1, HID: iCLASS® Standard/SE/SR/Seos; PIV II, Secure Identity Object® (SIO®).

Om gebruik te kunnen maken van de geavanceerde opties is een abonnement op de cloud service van LocknCharge een vereiste.

AFMETINGEN

De 15 compartimenten hebben een afmeting van 43,8d x 36,5b x 7,3h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets, laptops, netbooks en Chromebooks tot 15,8". Ieder compartiment is voorzien van een hard plexiglas ruitje en verlichting zodat gebruikers kunnen zien wat erin zit. Daarnaast worden afdekplaatjes meegeleverd zodat dit niet meer mogelijk is. De kast zelf is 47,8d x 52,3b x 170h cm en weegt 88 kg.

Een additioneel compartiment onderaan is ideaal voor het plaatsen van een UPS, switch of andere apparaten.

Lees meer hierover in de blog.

ArtikelcodeLNC10470
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Lockers, Laptop lockers, LocknCharge lockers, Tablet-Schließfächer, Laptop-Schließfächer, Chromebook-Schließfächer
Prijs (excl. BTW)€ 7.495,00
Prijs (incl. BTW)€ 9.068,95
BTW hoog (21%)€ 1.573,95
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten