€ 1.985,00 € 2.401,85 Inc.
Levertijd 5 werkdagen
De FUYL Tower is een geïntegreerd, beveiligd opslag- en oplaadstation voor mobiele apparaten met een centraal elektronisch bedieningspaneel. Het product bevat individueel beveiligde vakken voor … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De FUYL Tower is een geïntegreerd, beveiligd opslag- en oplaadstation voor mobiele apparaten met een centraal elektronisch bedieningspaneel. Het product bevat individueel beveiligde vakken voor 15 apparaten. Elk laadvak (390W x 430D x 77H) heeft een stopcontact met ingebouwde kortsluitbeveiliging en een 5V USB-laadpoort geschikt voor een 2.4A laadstroom.

Gebruikers van het systeem voeren een 4-cijferige pincode in om de oplaadkluisjes te vergrendelen en ontgrendelen. Het systeem detecteert onbevoegde toegang wat op het display aangegeven wordt met een knipperende waarschuwing. Het centrale elektronische bedieningspaneel is uitgerust met een toetsenbord met een opheffingsmodus waar beheerders gebruik van kunnen maken via een beveiligde tweefasig verificatiesysteem.

Met gebruik van een bekabeld lokaal netwerk kunnen beheerders een externe verbinding maken met het bedieningspaneel om toegang te krijgen tot het beheerportaal van de FUYL Tower. Er is een mechanisch geactiveerde manuele opheffing, waarmee toegang verkregen kan worden via de deur van het bedieningspaneel, die bij langdurige stroomuitval gebruikt kan worden.

LET OP: Prijs geldig zolang de voorraad strekt!

VEILIG

De LocknCharge FUYL Tower locker is voorzien van 15 compartimenten die ieder individueel afgesloten kunnen worden. De BYOD locker compartimenten worden met een individuele PIN code afgesloten. De beheerder heeft een masterkey waarmee de FUYL Tower bediend kan worden; individuele compartimenten kunnen bijvoorbeeld ontgrendeld worden als iemand de PIN code is vergeten.

Daarnaast wordt het beheercompartiment standaard geleverd met 2 sleutels en een hefboom waarmee de beheerder alle compartiment mechanisch kan openen in geval van langdurige stroomuitval.

Indien een compartiment wordt opengebroken verschijnt er een melding op het display en via de beheer software.

LADEN

De LocknCharge FUYL Tower is een Bring Your Own Device (BOYD) locker en heeft in ieder compartiment een eigen stopcontact en een USB poort (2,4A) beschikbaar. Hij kan dus voor ieder type apparaat gebruikt worden.

De FUYL Tower is voorzien van een overspanningsbeveiliging zodat de apparaten die opgeladen worden in de compartimenten beschermd zijn. Via ventilatieroosters aan de achterzijde is er voldoende passieve ventilatie om overhitting te voorkomen.

BEHEER OP AFSTAND

De FUYL Tower is via een kabel aan te sluiten op het netwerk of rechtstreeks op een laptop. Hiermee kan de beheer software benaderd worden. Via deze software is te bekijken welke compartimenten zijn gebruikt, hoe vaak en hoe lang en kunnen compartimenten op afstand geopend worden.

AFMETINGEN

De 15 compartimenten 390W x 430D x 77H hebben een afmeting van 39B x 43b x 7,7h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets, laptops, netbooks en Chromebooks tot 15,8". De kast zelf is 47,7d x 47,7b x 177,1h cm en weegt 78 kg.

De FUYL Tower is gemaakt van metaal en wordt geleverd met 4 verstelbare poten waarmee de kast waterpas gezet kan worden en een wandbeugel om hem aan de muur te bevestigen.

LET OP: Prijs geldig zolang de voorraad strekt!

ArtikelcodeLNC10112
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Lockers, Lockers, LocknCharge lockers
Prijs (excl. btw)€ 1.985,00
Prijs (incl. btw)€ 2.401,85
BTW hoog (21%)€ 416,85
Minimum bestelhoeveelheid 1

Aanbevolen producten