€ 750,00 € 907,50 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets en netbooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge producten … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets en netbooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge producten worden in Australië gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De IQ10 Charge Station is een afsluitbare kast voor 10 tablets die aan de muur gehangen, of aan een tafel bevestigd, kan worden. De kast wordt geleverd met 2 LocknCharge mandjes voor iedere 5 tablets. Zodoende kunnen de tablets eenvoudig, snel, veilig en efficiënt uitgedeeld worden.

De IQ 10 kast is voorzien van 10 USB C (PD) poorten om 10 tablets tegelijkertijd te kunnen laden.  

MANDJES DOOR LOCKNCHARGE

LocknCharge maakt gebruik van zelf ontworpen mandjes waarin de tablets veilig opgeslagen kunnen worden. Door gebruik te maken van dit unieke systeem kunnen de tablets veilig, makkelijk en snel uitgedeeld worden zodat er meer tijd overblijft voor het lesgeven. 

EFFICIËNT LADEN

De IQ10 is voorzien van 10 USB C poorten met Power Delivery (10 x 5V 3A | 9V 3A | 12V 3A | 15V 3A | 20V 5A). Per 5 poorten kan er maximaal 150W geleverd (30W per poort bij 5 aangesloten tablets. Dit is ruim voldoende om alle tablets snel en efficiënt te kunnen laden. Het kabelbeheer is zodanig ingericht dat deze eenvoudig op de tablets zijn aan te sluiten. 

UNIVERSEEL

De IQ 10 is geschikt voor alle iPad modellen en vrijwel alle andere tablets met of zonder beschermhoes. Download het sjabloon en druk het af op A3 om te controleren of uw tablets in de LocknCharge mandjes passen of neem contact met ons op. De IQ10 wordt geleverd met zowel mandjes als rekken om tablets (in hoezen) op te kunnen slaan. De Kidscover is helaas te groot voor gebruik in combinatie met de IQ10.

VEILIG

Tablets zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal. De kast bestaat uit een gelaste stalen constructie en wordt geleverd met een stalen hangslot. De IQ10 Charging Station kan zowel op een tafel gemonteerd worden als aan de muur gehangen worden. Een 3 meter lange externe kabel loopt naar het stopcontact zodat de tablets veilig opgeladen kunnen worden.

IN DE VERPAKKING 

  • iQ 10 Charging Station van LocknCharge (inclusief twee geïnstalleerde USB C laders voor 10 tablets)
  • Twee LocknCharge mandjes met ieder 5 sleuven
  • Twee kunststof rekken met ieder 5 sleuven
  • 3m stopcontactkabel
  • Hangslot met sleutels
  • Handleiding (Engelstalig)
  • Garantiekaart
ArtikelcodeLNC10479EU
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten, LocknCharge kasten, Tablet-Schränke
Prijs (excl. BTW)€ 750,00
Prijs (incl. BTW)€ 907,50
BTW hoog (21%)€ 157,50
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten