Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 949,00 Excl. BTW € 1.148,29 Incl. BTW

LocknCharge IQ 10 Sync en Charge Station 10 tablets

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 949,00 Excl. BTW € 1.148,29 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets en netbooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge producten worden in Australië gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De IQ 10 Sync en Charge Station is vrijwel identiek aan de IQ 10 Charging Station maar heeft naast een laadt ook een synchronisatie functie. Deze afsluitbare kast voor 10 tablets kan aan de muur gehangen, of aan een tafel bevestigd worden. De kast wordt geleverd met 2 LocknCharge mandjes voor iedere 5 tablets. Zodoende kunnen de tablets eenvoudig, snel, veilig en efficiënt uitgedeeld worden.

De IQ 10 kast is voorzien van 10 USB poorten om 10 tablets tegelijkertijd met 2,4 Ampere te kunnen laden en een USB poort om een laptop op aan te sluiten om de 10 tablets tegelijkertijd te synchroniseren.  

Beschrijving

Details

LADEN EN SYNCHRONISEREN

Om te synchroniseren kan een PC of MacBook door middel van de meegeleverde USB kabel met de kast verbonden worden. U gebruikt hiervoor iTunes of de Apple Configurator. Door middel van de 10 LED's op de bovenkant van de kast is exact te zien hoe ver iedere tablet is met synchronisatie en laden. 

Iedere USB poort levert 2.4 Ampere stroom zodat het laden van 10 tablets net zo snel en efficiënt gebeurt als het laden van 1 tablet. Het kabelbeheer is zodanig ingericht dat deze eenvoudig op de tablets zijn aan te sluiten.

MANDJES DOOR LOCKNCHARGE

LocknCharge maakt gebruik van zelf ontworpen mandjes waarin de tablets veilig opgeslagen kunnen worden. Door gebruik te maken van dit unieke systeem kunnen de tablets veilig, makkelijk en snel uitgedeeld worden zodat er meer tijd overblijft voor het lesgeven. De LocknCharge mandjes zijn onderling uitwisselbaar dus kunnen ook gebruikt worden in de IQ 20 cart en IQ 30 cart.

UNIVERSEEL

De IQ 10 is geschikt voor alle iPad modellen en vrijwel alle andere tablets met of zonder beschermhoes. Download het sjabloon en druk het af op A3 om te controleren of uw tablets in de LocknCharge mandjes passen, of neem contact met ons op.

VEILIG

Tablets zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal. De kast bestaat uit een gelaste stalen constructie en wordt geleverd met een stalen hangslot. De IQ 10 Charging Station kan zowel op een tafel gemonteerd worden als aan de muur gehangen worden. Een 3 meter lange externe kabel loopt naar het stopcontact zodat de tablets veilig opgeladen kunnen worden.

IN DE VERPAKKING 

  • iQ 10 Sync en Charge Station van LocknCharge (inclusief twee geïnstalleerde IQ 5 Sync-Charge box voor 10 tablets)
  • Twee LocknCharge mandjes met ieder 5 sleuven
  • 3m stopcontactkabel
  • Hangslot met sleutels
  • USB-A naar USB-B kabel
  • Handleiding (Engelstalig)
  • Garantiekaart

MEER INFORMATIE


VIDEO

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer LNC7120EUUK
Prijs incl.BTW € 1.148,29
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk LocknCharge
Aantal apparaten 10
Hoogte (cm) 40,6
Breedte (cm) 40,3
Diepte (cm) 32
Gewicht 12000
Kleur Zwart of wit
Laad functie Ja, via USB
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Geschikt voor alle tablets en netbooks tot 11 inch
Video
Handleiding