Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 2.699,00 Excl. BTW € 3.265,79 Incl. BTW

LocknCharge IQ 20 iPad cart sync en laden

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 2.699,00 Excl. BTW € 3.265,79 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets en netbooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge producten worden in Australië gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De LocknCharge IQ 20 is een afsluitbare trolley voor het beveiligen en opladen van 20 iPads. De verrijdbare trolley wordt geleverd met 4 LocknCharge mandjes voor iedere 5 iPads.  Zodoende kunnen de tablets eenvoudig, snel, veilig en efficiënt uitgedeeld worden. De IQ 20 wordt geleverd inclusief 20 Lightning kabels zodat u snel aan de slag kunt.

De CARRIER 20 trolley is voorzien van 4 stuks IQ 5 Sync Charge boxes die 20 iPads tegelijkertijd te kunnen laden. Via een aansluiting aan de buitenzijde van de trolley worden deze voorzien van stroom. Het meegeleverde vloeranker zorgt ervoor dat de trolley met inhoud niet gestolen kan worden.

Beschrijving

Details

MANDJES DOOR LOCKNCHARGE

LocknCharge maakt gebruik van zelf ontworpen mandjes waarin de iPads veilig opgeslagen kunnen worden. Door gebruik te maken van dit unieke systeem kunnen de tablets veilig, makkelijk en snel uitgedeeld worden zodat er meer tijd overblijft voor het lesgeven. De LocknCharge mandjes zijn onderling uitwisselbaar, dus kunnen ook gebruikt worden in o.a. de CARRIER 20 cart en CARRIER 30 cart.

LADEN EN SYNCHRONISEREN

De IQ 20 is voorzien van 4 stuks IQ 5 Sync Charge dozen en 20 Lightning kabels zodat u snel aan de slag kunt met het laden en synchroniseren van de iPads. U maakt gebruik van een MacBook en de Apple Configurator software voor het synchroniseren. De iPads worden zelfs geladen tijdens het synchroniseren.

De IQ 5 charge boxes zijn voorzien van intelligentie zodat het laden optimaal verloopt en er geen energie verloren gaat. De 20 iPads kunnen tegelijkertijd geladen worden.

LED lampjes aan de bovenzijde geven aan wat de status is van iedere iPad. Op de uitschuifbare klep staat aangegeven wat de betekenis is; geladen of aan het laden en wel of niet klaar voor synchronisatie.

ALLE iPADS

De IQ 20 is geschikt voor alle iPad modellen; de iPad, iPad Air en iPad Mini. Uiteraard is het ook mogelijk andere tablets te laden. U dient dan de Lightning kabel te vervangen door een standaard USB - Micro USB kabel. Download het sjabloon en druk het af op A3 om te controleren of uw tablets in de LocknCharge mandjes passen of neem contact met ons op.

VEILIG EN VERPLAATSBAAR

De iPads zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal en beschadiging. De IQ 20 is voorzien van een zelf te programmeren combinatieslot. De trolley bestaat uit een gelaste stalen constructie en wordt geleverd met een vloeranker.

De uitschuifbare klep kan dienst doen als extra werkruimte en is belastbaar tot 25 kg en voorzien van een twee-punts sluiting en zacht sluit mechanisme.

De trolley is compact en voorzien van 4 grote zwenkwielen waardoor deze eenvoudig verplaatsbaar is van het ene klaslokaal naar het andere. 2 zwenkwielen zijn eenvoudig met de voet te blokkeren en de-blokkeren.

IN DE VERPAKKING 

  • IQ 20 Cart met 4 x IQ 5 Sync en Charge boxes van LocknCharge
  • 4x LocknCharge mandjes met ieder 5 sleuven
  • 3m stopcontactkabel
  • 20 stuks Lightning kabels
  • Programmeerbaar combinatieslot
  • 2x USB Host kabel
  • Vloeranker
  • Handleiding (Engelstalig)
  • Garantiekaart

MEER INFORMATIE


VIDEO

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer LNC7310EUUK
Prijs incl.BTW € 3.265,79
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk LocknCharge
Aantal apparaten 20
Hoogte (cm) 82
Breedte (cm) 52
Diepte (cm) 72
Gewicht 61 kg
Kleur Zwart of wit
Laad functie Niet van toepassing
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Specifiek voor Apple iPad, iPad Air en iPad Mini
VideoHandleiding
Configurator