Winkelmand

€ 3.399,00 € 4.112,79 Inc.
Levertijd 5 werkdagen
LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets en netbooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge producten … Lees meer

LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets en netbooks in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge producten worden in Australië gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De LocknCharge IQ 30 is een afsluitbare trolley voor het beveiligen en opladen van 30 iPads. De verrijdbare trolley wordt geleverd met 6 LocknCharge mandjes voor iedere 5 iPads.  Zodoende kunnen de tablets eenvoudig, snel, veilig en efficiënt uitgedeeld worden. De IQ 30 wordt geleverd inclusief 30 Lightning kabels zodat u snel aan de slag kunt.

De IQ 30 trolley is voorzien van 2 stuks IQ 16 Sync Charge boxes die 30 iPads tegelijkertijd te kunnen laden. Via een aansluiting aan de buitenzijde van de trolley worden deze voorzien van stroom. Het meegeleverde vloeranker zorgt ervoor dat de trolley met inhoud niet gestolen kan worden.

MANDJES DOOR LOCKNCHARGE

LocknCharge maakt gebruik van zelf ontworpen mandjes waarin de iPads veilig opgeslagen kunnen worden. Door gebruik te maken van dit unieke systeem kunnen de tablets veilig, makkelijk en snel uitgedeeld worden zodat er meer tijd overblijft voor het lesgeven. De LocknCharge mandjes zijn onderling uitwisselbaar, dus kunnen ook gebruikt worden in o.a. de CARRIER 20 cart en CARRIER 30 cart.

LADEN EN SYNCHRONISEREN

De IQ 30 is voorzien van 2 stuks IQ 16 Sync Charge dozen en 30 Lightning kabels zodat u snel aan de slag kunt met het laden en synchroniseren van de iPads. U maakt gebruik van een MacBook en de Apple Configurator software voor het synchroniseren. De iPads worden zelfs geladen tijdens het synchroniseren.

De IQ 16 charge boxes zijn voorzien van intelligentie zodat het laden optimaal verloopt en er geen energie verloren gaat. De 30 iPads kunnen tegelijkertijd geladen worden. De laadstroom is 2,1 A.

ALLE iPADS

De IQ 30 is geschikt voor alle iPad modellen; de iPad, iPad Air en iPad Mini. Uiteraard is het ook mogelijk andere tablets te laden. U dient dan de Lightning kabel te vervangen door een standaard USB - Micro USB kabel. Download het sjabloon en druk het af op A3 om te controleren of uw tablets in de LocknCharge mandjes passen of neem contact met ons op.

VEILIG EN VERPLAATSBAAR

De iPads zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal en beschadiging. De IQ 30 is voorzien van een zelf te programmeren combinatieslot. De trolley bestaat uit een gelaste stalen constructie en wordt geleverd met een vloeranker.

De uitschuifbare klep kan dienst doen als extra werkruimte en is belastbaar tot 20 kg en voorzien van een twee-punts sluiting en zacht sluit mechanisme.

De trolley is compact en voorzien van 4 grote zwenkwielen waardoor deze eenvoudig verplaatsbaar is van het ene klaslokaal naar het andere. 2 zwenkwielen zijn eenvoudig met de voet te blokkeren en de-blokkeren.

IN DE VERPAKKING 

  • IQ 30 Cart met 2 x IQ 16 Sync en Charge boxes van LocknCharge
  • 6x LocknCharge mandjes met ieder 5 sleuven
  • 3m stopcontactkabel
  • 30 stuks Lightning kabels
  • Programmeerbaar combinatieslot
  • 2x USB Host kabel
  • Vloeranker
  • Handleiding (Engelstalig)
  • Garantiekaart

MEER INFORMATIE

VIDEO

ArtikelcodeLNC7301-EU/UK- AC
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, LocknCharge iPad karren
Prijs (excl. btw)€ 3.399,00
Prijs (incl. btw)€ 4.112,79
BTW hoog (21%)€ 713,79
Minimum bestelhoeveelheid 1