€ 1.395,00 € 1.687,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets, Chromebooks en laptops in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LocknCharge is gespecialiseerd in oplossingen voor het opslaan, beveiligen, laden en synchroniseren van tablets, Chromebooks en laptops in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De LocknCharge producten worden in Australië gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De LocknCharge JOEY 30 is een goedkope afsluitbare trolley voor het beveiligen en opladen van 30 tablets, netbooks of notebooks tot 15 inch. De verrijdbare trolley wordt geleverd met rekken gechikt voor het plaatsen van 30 apparaten. Aangezien de kar aan 3 zijden benaderbaar is kunnen de tablets of laptops eenvoudig, snel, veilig en efficiënt uitgedeeld worden. Voor tablets of Chromebooks worden ook mandjes meegeleverd voor 13 inch apparaten.

De JOEY 30 trolley is voorzien van 30 stopcontacten om 30 tablets, Chromebooks of laptops tegelijkertijd te kunnen laden. Via een aansluiting aan de buitenzijde van de trolley wordt deze voorzien van stroom. De trolley wordt afgesloten door middel van het meegeleverde hangslot of u gebruikt uw eigen (cijfercombinatie) hangslot.

AANBIEDING: GELDIG ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

PRIJSBEWUSTE KEUZE

LocknCharge heeft met de JOEY tablet, Chromebook en laptop kar een kwalitatief goede en tevens betaalbare kar ontwikkeld voor het opslaan, laden en vervoeren van 30 appraten tot maximaal 15 inch. Naast de prijs is het grote verschil met de Carrier 30 dat deze volledig opgebouwd is uit gelast staal en de Joey 30 uit stalen platen met popnagels.

EFFICIËNT LADEN

De met de apparaten meegeleverde adapters steekt u in de stekkerdozen van de JOEY 30. Deze verdwijnen uit het zicht onder de vloerplaat. Het kabelbeheer is zodanig ingericht dat de kabels eenvoudig op de tablets of Chromebooks zijn aan te sluiten. Slechts één kabel van 3 meter lang loopt via de buitenzijde van de trolley naar het stopcontact. Een speciale anti-struikel aansluiting zorgt ervoor dat de kabel makkelijk uit de aansluiting van de kar springt.

De JOEY kar is voorzien van de door LocknCharge ontwikkelde ECO Safe Charge stekkerdozen waarmee verschillende laadmogelijkheden in te stellen zijn (cyclisch).

UNIVERSEEL

De JOEY 30 is geschikt voor alle iPad en Samsung tablets met of zonder beschermhoes en vrijwel alle Chromebooks en laptops tot 15 inch. Download de maatvoering en controleer aan de hand hiervan of uw apparaat in de kar past.

De apparaten worden via de bovenzijde in de kar geplaatst hetgeen ergonomisch verantwoord is. Daarnaast is de JOEY 30 aan 3 zijden te benaderen zodat het plaatsen en uitnemen van de apparaten makkelijk en snel verloopt.

VEILIG EN VERPLAATSBAAR

Tablets zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen gelegenheidsdiefstal en beschadiging. De JOEY 30 is voorzien van een hangslot en optioneel verkrijgbaar met een grondanker.

Doordat de trolley voorzien is van 4 grote zwenkwielen is deze eenvoudig verplaatsbaar van het ene klaslokaal naar het andere. 2 zwenkwielen zijn eenvoudig te blokkeren en de-blokkeren.

IN DE VERPAKKING 

  • JOEY 30 Cart van LocknCharge
  • 6x mandjes 13"
  • Kunststof rekken
  • 3m stopcontactkabel EU
  • 2x sleutel met hangslot
  • Handleiding (Engelstalig)

AANBIEDING: GELDIG ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

ArtikelcodeLNC10377
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Laptopkarren, LocknCharge karren
Prijs (excl. BTW)€ 1.395,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.687,95
BTW hoog (21%)€ 292,95
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten