Winkelmand

€ 1.095,00 € 1.324,95 Inc.
Levertijd 5 werkdagen
De Putnam 18-C Base Charging Station is een beveiligd opslag- en oplaadstation voor Chromebooks en tablets. Het product is een metalen kast met 18 beveiligde … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Putnam 18-C Base Charging Station is een beveiligd opslag- en oplaadstation voor Chromebooks en tablets. Het product is een metalen kast met 18 beveiligde vakken van B35 x D27 x H3,3 cm voor 18 Chromebooks. 

Gebruikers van het systeem voeren een 4-cijferige pincode in om de deur van de Putnam 18-C te vergrendelen en ontgrendelen. De meegeleverde wandbevestiging zorgt ervoor dat de kast niet om kan vallen (niet om aan de wand te hangen). Separaat verkrijgbaar is een voetstuk voorzien van de LocknCharge ECO Safe Charge en sleutelslot om de Putnam 18-C charging station op te zetten. Ook los verkrijgbaar is een wandbeugel zodat de gehele kast aan de wand gehangen kan worden.

De Putnam 18-C Base charging station wordt ook geleverd met stickers genummerd 1-18 en klitteband bevestiging..

VEILIG

De LocknCharge Putnam 18-C Base Charging Station is voorzien van een compartiment met 18 vakken voor 18 Chromebooks of tablets. De deur van het compartimenten wordt afgesloten met een cijferslot. De beheerder heeft een masterkey tool om een vergeten code te kunnen achterhalen. 

LADEN

De LocknCharge Putnam 18-C Base Charging Station is voorzien van 18 stopcontacten in een separaat zijcompartiment. Tevens zitten hier rubberen banden om de adapters van de Chromebooks netjes op te bergen. Door gebruik te maken van de meegeleverde bandjes van klitteband kunnen de kabels netjes weggewerkt worden zodat de kast er ten alle tijden netjes uitziet. 

Los verkrijgbaar is een voetstuk (pedestal) die voorzien is van de LocknCharge ECO Safe Charge unit. Hiermee worden zowel de Chromebooks als het stroomnetwerk beveiligd tegen overspanning. De stopcontacten worden één voor één voorzien van stroom. Er kan ingesteld worden hoe lang er geladen moet worden, en of dit sequentieel of synchroon moet gebeuren. Het voetstuk kan 2 stuks gestapelde Putnam 18-C Base Charging Stations van stroom voorzien en er is maar 1 stopcontact nodig. 

AFMETINGEN

De 18 compartimenten meten B55 x D27 x H3,3 cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle Chromebooks tot 13 inch. De kast zelf heeft de afmetingen H79 x B40 x D45,5 cm en weegt 35 kg.

De Putnam charging station 18 is volledig van metaal en er kunnen 2 stuks gestapeld en/of gecombineerd worden met het voetstuk (zie afbeelding).

IN DE DOOS

  • Putnam 18-C Base Charging Station
  • Wandbevestiging tegen kantelen
  • Stickers genummerd 1 t/m 18
  • 36 klitteband 
  • 3m stroomsnoer
  • Masterkey gereedschap voor codeslot
Leverbaar vanaf medio maart 2019
ArtikelcodeLNC10232
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten, Laptopkasten, LocknCharge
Prijs (excl. btw)€ 1.095,00
Prijs (incl. btw)€ 1.324,95
BTW hoog (21%)€ 229,95
Minimum bestelhoeveelheid 1